18
Mayıs
2024
Cumartesi
KEŞAN - EDİRNE

AKP'li vekil futbolcu yeşil sahalarda

EDİRNE MİLLETVEKİLİ NECDET BUDAK İLK MAÇINDA BEĞENİ TOPLADI

Geçtiğimiz ay Keşanspor'a transfer olan AK Parti Edirne Milletvekili Necdet Budak, ilk çıktığı maçta 25 dakika oynadı. Uzunköprüspor ile Keşanspor arasında Uzunköprü Ergene Stadı'nda oynanan maça ilk 11'de çıkan Budak, performansıyla beğeni topladı.

Milletvekili Necdet Budak, maç öncesinde, Uzunköprü Belediye Başkanı Enis İşbilen, Gençlik ve Spor İl Müdürü Emin Küçük, Keşansporlu ve Uzunköprüsporlu yöneticiler ile Uzunköprü Ergene Kapalı Spor Salonu'nda basın toplantısı düzenledi.

Budak, toplantıda yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Bugün Uzunköprü maçında oynamakla belki Edirne'de ilk defa bir ezberi bozuyoruz. Türkiye'de ilk kez bir milletvekili resmi bir amatör küme maçında sahaya çıkacak. Keşanspor takımı için ter dökecek. Benim amacım bu mücadelede 90 dakika performans sergileyip futbol becerilerimi göstermek değil, bu ilki hep birlikte gerçekleştirerek tüm Türkiye'ye bir mesaj vermektir. Ülkemizde gerçekten keşfedilmeyi bekleyen birçok genç arkadaşımız var. Bu tür

gençlerimizin yeteneklerinin ortaya çıkarılması için bizim gibi insanların onlara örnek olması gerekiyor. Her kentin,her insanın, her takımın bir hikayesi vardır. Her kitabın ön sözü olduğu gibi son sözü de vardır. Bende sizlerle birlikte bu son sözü yazmak için ve bir ezberi daha bozmak için buradayım. Edirne ve Edirnelilerin hikayesini birlikte yazalım istiyorum. Sporun her yaşta yapılabileceğini bugün sizlere göstereceğim."

Gençlik ve Spor İl Müdürü Emin Küçük, Edirne'de bir ilki daha yaşamak üzere olduklarını belirterek, "Ben Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak çok mutluyum. Spora bu kadar önem veren bir milletvekilinin böyle bir olayı üstlenmesi beni gerçekten çok mutlu etti" şeklinde konuştu.

Uzunköprü Belediye Başkanı İşbilen de, bu tür bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduğunu söyleyerek, "Bu stadyumu ve kapalı spor salonunu Belediyemize devreden Gençlik ve Spor İl Müdürümüze çok teşekkür ediyorum. Keşanspor'a da 3. Lig yolunda başarılar diliyorum" dedi.

Toplantının sonunda, iki kulübün başkanları birbirlerine başarılar diledi.

EDİRNE MİLLETVEKİLİ NECDET BUDAK İLK MAÇINDA BEĞENİ TOPLADI
İHA
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2010 Pazartesi 19:02:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?