2
Haziran
2024
Pazar
KEŞAN - EDİRNE

İzzet Altınmeşe'nin annesi kaza geçirdi

Ünlü türkücü İzzet Altınmeşe'nin eşi, baldızı ve baldızının kızı Keşan'da geçirdikleri trafik kazasında yaralandı. Akşam saatlerinde meydana gelen olayda, İstanbul'dan Çanakkale'ye gitmekte olan İzzet Altınmeşe'nin eşi Müzeyher Altınmeşe yönetimindeki 34 DGM 1404 plakalı otomobil, Malkara-Keşan yolunda virajı alamayarak takla attı.

İzzet Altınmeşe'nin eşi Müzeyher Altınmeşe, araçta bulunan kız kardeşi ve kız kardeşinin kızı çeşitli yerlerinden yaralandı. Eşini başka bir otomobille takip eden Altınmeşe, kazayı fark ederek yaralıları Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

İzzet Altınmeşe, "İstanbul'dan Çanakkale'ye tatile gidiyorduk. Ben kendi arabamdaydım. Yanımda oğlum da vardı. Eşim de kendi otomobiliyle önümüzde gidiyordu. Bir ara kayboldular. Malkara-Keşan arasında virajı alamayarak takla atmışlar. Kaza büyüktü; ancak ucuz kurtulmuşlar. Çok şükür iyiler" dedi. Müzeyher Altınmeşe de, "Tatile gidiyorduk. Virajı alırken araç savruldu ve takla attık" diye konuştu. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2005 Çarşamba 14:13:37
Güncelleme :3 Ağustos 2005 Çarşamba 11:58:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?