15
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Yıldız Teknik Üniversitesi Eğitim Fakültesi

Genel Bilgi

Eğitim Fakültesi Yıldız Teknik Üniversitesi'ne bağlı 18 Aralık 2003 tarih ve 25.320 sayılı Resmi Gazete'de Yayımlanmış Bakanlar Kurulu kararına göre kurulmuştur .

Vizyonu;

Ülkemizin eğitim politikalarının belirlenmesine Katkıda bulunan ve tüm eğitim kurumlarınca tercih edilen öğretmen, yönetici ve uzman yetiştirmek.

Misyonu;

Bilgi Toplumunun önderleri olabilecek öğretmen, yönetici ve uzman yetiştirmek.

Öğrencilere; bilgiyi aktarma yollarını ve Öğretim teknolojisini etkili kullanabilen, teori ve uygulamayı birleştiren, ulusal ve uluslar arası projelerde çalışabilen, bilimsel ve etik değerleri özümsemiş, kurum Kültürüne sahip, bilgi üreten, araştırma yapan, öğrenci ile iletişim gücü yüksek, değerlendirme sistemi ile kendini sorgulayan , objektif kriterlere göre seçilmiş Öğretim Elemanları ve ülke gereksinmelerine uygun, sürekli geliştirilen eğitim programları ile hizmet vermek,

Öğrencilere; yaratıcı düşünmeyi, problem çözmeyi, sorumluluk almayı, takım çalışması yapmayı, Öğrenmeyi Öğreten, eğitim teknolojisi ile desteklenmiş etkili öğretim Ortamları sağlamak.

Öğretim elemanlarına Ulusal ve Uluslararası düzeyde araştırma yapmaları ve mesleki gelişmeleri için iletişimin güçlü olduğu, olumlu fiziksel, sosyal, kültürel ortamların yaratıldığı bir Fakülte oluşturmak.

 

İlgili Kişi :
Adres1 :Davutpaşa Kampüsü, Davutpaşa Cad.
Adres2 :Esenler / İstanbul
Posta Kodu :34210
Telefon :0 212 383 48 03
Faks :
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.