2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

İstanbul Arel Üniversitesi Meslek Yüksekokulu

Genel Bilgi

İstanbul AREL Üniversitesi Meslek Yüksekokulun temel amacı, Ülkemizdeki sanayi ve hizmetsektörünün faydalanacağı donanımlı, alanlarında iyi yetişmiş eleman ihtiyacını karşılamak üzere 'Mesleki ve Teknik' alanda ara kademe insan kaynağı yetiştirmektir.

Meslek Yüksekokulumuz çok genç olmasına karşılık kısa zaman içerisinde 24 programı ve 2500’e yaklaşan öğrencisi ile gerek kuramsal, gerekse uygulamalı derslerde, öğrencilerini en iyi şekilde yetiştirme çabası içerisindedir. Meslek Yüksekokulumuzda 2009-2010 Eğitim Yılında, Ülkemizin ara eleman ihtiyacını karşılayacak 6 yeni program daha eğitime başlayacaktır. 2008-2009 Akademik yılında başlayan 2. Öğretimi (Gece Eğitimi) de bulunan Meslek Yüksekokulumuzda, gündüz çalışma durumunda olanlara da istedikleri alanda öğrenim görme fırsatı sağlanmıştır.

Öğrenim kadrosu içerisinde kuramsal bilgileri veren akademik öğretim elemanları yanında, alanlarında deneyimli, sektörden gelen öğretim kadrosunun bulunması ara eleman yetiştirilmesinde temel olan, uygulamaya yönelik eğitime büyük katkı sağlamaktadır. Öğrencilerimizin uygulamada yetiştirilmesini pekiştirici bir diğer durum da her öğrencinin zorunlu staj yapmasıdır.

Meslek Yüksekokulumuz, Üniversitemizin genel yabancı dil politikası çerçevesinde öğrencilerimizin yabancı dil bilgilerini geliştirmeyi de ilke edinmiştir. Bu amaçla, isteyen öğrencilerimize isteğe bağlı İngilizce hazırlık eğitimi yapma fırsatı sağlanmıştır. Ayrıca, 8 yarıyıl boyunca, öğrencilerimizin mesleki alandaki dil bilgilerini geliştirici zorunlu İngilizce dersleri, eğitimin bir parçası olarak ders programında yer almaktadır.

 

İlgili Kişi :
Adres1 :Türkoba Mahallesi Erguvan Sokak No:26 / K
Adres2 :Büyükçekmece / İstanbul
Posta Kodu :
Telefon :
Faks :
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.