4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

KÜÇÜKÇEKMECE 3.ULUSLARARASI GÖL FESTİVALİ’NDE MÜTHİŞ FİNAL…


12 – 20 Temmuz tarihleri arasında Küçükçekmece göl kenarı anfi tiyatroda, 9 ülkenin katılımıyla gerçekleştirilen “3. Uluslararası Göl Festivali”nin finalinde Rafet El Roman konseri yer alacak.
 


Küçükçekmece Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve Bosna-Hersek, Bulgaristan, Yunanistan, Macaristan, Endonezya, Kosova, Meksika, Polonya ve KKTC’nin katılımıyla bu yıl uluslararası boyut kazanan festivalde sanatseverler hem sevdikleri şarkıcıları dinlemenin tadını çıkardı, hem de ülkelerin dans grupları gösterilerini izlemenin keyfini yaşadı. 


Gülben Ergen, Emre Altuğ, Kutsi, Yaşar, Funda Arar, Nev, Feridun Düzağaç, Grup Badem, Alişan, Davut Güloğlu, Cengiz Kurtoğlu, Orhan Ölmez, Hülya Polat, Şükrüye Tutkun, Hüner Coşkuner ve Coşkun Sabah’ın sahne aldığı festivalde; Türk Hava Kurumu model uçak kursu, paramotor ve model uçak gösterisi, İSMEK el sanatları ve DÖSİM sanatçılarının birbirinden ilginç eserlerinin (maden, takı, ahşap, cam, seramik, tekstil, ebru halı, gümüş, dokuma, kilim, hayvansal) sergisi yer aldı.
20 Temmuz akşamı (bugün) Rafet El Roman konseriyle, Göl Şenliklerinin kapanış töreni gerçekleştirilecek. Küçükçekmece Belediyesi’nden edinilen bilgiye göre, akşam 21:00’de başlayacak için konserin, daha önceki Göl Şenliği Konserleri gibi yoğun ilgi yüzünden, trafikte tıkanmalara yol açmaması için, gereken önlemlerin alındığı belirtildi

Kenthaber
Yayın Tarihi : 20 Temmuz 2008 Pazar 12:12:08
Güncelleme :20 Temmuz 2008 Pazar 14:01:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?