4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

ULUSLARARASI FESTİVAL


ULUSLAR ARASI FESTİVALDE, CÜNEYT TEK VE SIRA GECESİ… 

“Uluslararası 3.Göl Festivali”nde dün akşam Küçükçekmeceliler, Cüneyt Tek konseriyle coştu. Zekeriya Ünlü ile sıra gecesi ekibi de ilçe halkının coşkuyla eşlik ettiği birbirinden güzel türküleri ile geceye renk kattı. Belediye Başkanı Aziz Yeniay’ın yanı sıra programa ünlü müzik yapımcısı Şahin Özer de katıldı.

Konuşmasında, “Küçükçekmece İstanbul’un göz bebeğidir ve buna en büyük katkısı olan Başkan Aziz Yeniay’ı elleriniz kanayıncaya kadar alkışlayın” diyen Şahin Özer, Küçükçekmece’nin yeniden yapılanmada Avrupa’nın birçok şehriyle yarışacağına inandığını dile getirdi. 

Şahin Özer’le dedelerinin kardeş olduğunu belirten Başkan Yeniay da, böyle bir dosta ve akrabaya sahip olduğu için gurur duyduğunu söyledi. Küçükçekmece için artık geçmişte kalan ve hatırlamak istemediğimiz günleri geride bıraktık diyen Yeniay yakında birbirinden güzel ve devasa 196 eserin, başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle açılacağını, Küçükçekmece’nin sanatın, kültürün, festivalin ve sosyal yaşamın bir parçası olmaya başladığını belirtti.

Bu güne kadar Berdan Mardini, Atilla Taş, Tan ve Yeni Türkü’nün konserleriyle renk kattığı festival, 20 Temmuza kadar, 9 misafir ülkenin katılımı ve birbirinden ünlü sanatçıların sahne alacağı programlarla devam edecek.

Asker AVŞAR
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2008 Perşembe 18:43:32
Güncelleme :10 Temmuz 2008 Perşembe 19:28:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?