30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

"Ataşehir'i rant kapısı yapmayacağız!"

Büyük Birlik Partisi (BBP) Ataşehir adayı Hüseyin Ayan, projeleri ile Ataşehir'i huzur kenti haline getireceklerini belirterek, "Ataşehir'i düzen partilerine rant kapısı yapmayacağız" dedi.

Yeni ilçe olan Ataşehir'de ilk belediye başkanı olabilmek için yarışan BBP adayı Hüseyin Ayan, seçimlerde başarı ile çıkacaklarını söyledi. Ataşehir'in yıllardan beri ihmal edilen mahallelerden oluşan ve kronikleşen problemleri olduğunu söyleyen Ayan, kazanmaları halinde projeleri ile Ataşehir'i yaşanılabilir bir huzur kenti haline getireceklerini belirtti. Partilerinin büyük projesi olan "Büyük Aile" projesi ile Ataşehir'de işsiz kimsenin kalmayacağını ve hatta fakir kimsenin kalamayacağını söyleyen Ayan, "Kazanmamız halinde projelerimiz ile Ataşehir'i modern bir kent haline getireceğiz. Yıllardır değişik ilçelere bağlı mahallelerin birleşimi ile oluşturulan Ataşehir'i sivil toplum örgütleri ile birlikte yöneteceğiz. Büyük Aile Projesi ile fakir kimse kalamayacağı gibi, işsizlik sorununu da çözeceğiz. Ayrıca İlçe sınırlardaki tüm okullarda spor salonları ve yabancı dil kursları, yılların ihmali sonucu gelişemeyen mahallelerimizin imar çalışması yapılacak ve kat mülkiyetlerini artıracağız. 24 saat görev yapacak sağlık departmanları oluşturulacak ve iki adet devlet hastanesi yapılacaktır. Kayışdağı tepesini düzenleyerek, modern dinlenme ve mesire alanı haline getireceğiz. Mahallelerde Belediye Kültür evleri oluşturacağız. Düzen partilerine Ataşehir'i rant kapısı haline getirmeyeceğiz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2009 Çarşamba 21:22:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hmz.58 IP: 88.246.205.xxx Tarih : 13.02.2009 09:16:06

büyük birlik partisinin büyük aile projesini degerlendirdim çok süper inşallah bu proje ataşehirde uygulanırda herkes  huzur içinde kalır.