4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

"Ben onların peşindeyim!"

Ünlü sanatçı Hülya Avşar, TMSF hakkında yaptığı açıklamalarla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında Şişli Adliyesi'nde ifade verdi.

TMSF'nin şikayeti üzerine Hülya Avşar hakkında geçtiğimiz hafta "Kurul halinde çalışan kamu görevlilerine görevlerinden dolayı hakaret" ve "Kamu görevlisine görevinden dolayı hakaret" suçlarından 10 yıl 10 ay hapis istemiyle dava açılmıştı. Sabah saatlerinde adliyeye gelen Avşar, Cumhuriyet Savcısı Seyfettin Yiğit'e ifade verdi.

Yazılı ifade verdiği öğrenilen Hülya Avşar adliye çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Hülya Avşar, hakkını sonuna kadar arayacağını söyleyerek, "Türkiye Cumhuriyeti'nde haklıların haklarının verildiğini düşünüyorum. Onun için de TMFS ile olan problemlerim hakkım verilene kadar bitmeyecek. Sonuna kadar peşindeyim. Ben onların peşindeyim, onlar değil" dedi.

TMFS'nin kendisinden fazla ve haksız yere ücret aldığını iddia eden Hülya Avşar, "Yazmış olduğum yazılar nedeniyle sonucunda vermiş olduğum bir ifade. TMSF ile bitmeyecek bizim problemlerimiz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2008 Çarşamba 13:57:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?