4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

"Engin gaydi" iddiasına babadan tepki

Şişli'de cinayete kurban giden bar işletmecisi Engin Temel'in babası Münir Temel, oğlunun bir işadamıyla ilişki yaşadığı ve bu ilişkiyi bitirmek isteyince işadamının tehditlerine maruz kaldığı yönündeki haberlere tepki gösterdi.

Konuyla ilgili İHA'ya açıklamalarda bulunan Münir Temel, oğluyla ilgili gazetelerde yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Temel, "Gazetede çıkan haberler yalan. Neden böyle haber yapıyorlar bilmiyorum. Oğlum çalıştığı bara yüzde 10 ortaktı. Bunun parasını da ailece kendi imkanlarımızla oğluma temin etmiştik. Bu asılsız haberler nasıl ve neye dayanarak yapılıyor bilmiyorum" dedi. Çeşitli iddialarla ortalığın karıştırılmak istendiğini öne süren Temel, iddiayı ortaya atanın kim olduğunu bilmediğini ve tanımadığını söyledi.

Temel, "Bir işadamının oğluma 1 milyon dolar verildiği yalan. Kendi imkanlarımızla oğluma destek olduk. Oğlumun böyle bir ilişkisi olduğu yalan. Oğlum kendisine jip almıştı. Bankadan çektiği krediyi hala ödüyoruz. Oğlum aracı internette satışa çıkarmıştı. Biz emniyetten bu cinayetin çözülmesini istiyoruz. Polisler konuyla çok ilgileniyor, teşekkür ediyorum. Şu anda herhangi bir sonuç yok. Olay yerindeki kamera görüntülerinden de bir şey çıkmadı. Oğluma mesaj atıldığını söylüyorlardı, öyle bir şey de yok. Yalan haberler bizi üzüyor. Bu cinayetle ilgili herhangi bir şey bilen varsa lütfen çıksın ve konuşsun. Oğlumun işleri çok yoğundu, çok çabuk sivrildi. Diğer barlardan da teklifler geliyordu ama işleri yoğun olduğu için kendi işlettiği üç barla ilgileniyordu. Oğlum bu piyasada çok çabuk yükselmişti. Ortaklarıyla arası iyiydi" açıklamasında bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2008 Cuma 17:16:27
Güncelleme :19 Aralık 2008 Cuma 20:38:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?