4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

"Görünmez kaza" dedikleri işte bu!

Beşiktaş'ta bugün yaşanan kaza görenleri hayrete düşürdü. 200 yıllık olduğu tahmin edilen bir kestane ağacı, büyük bir gürültü ile yoldan geçen lüks bir otomobilin üzerine devrildi.

Araçta sıkışan otomobil sürücüsü itfaiyenin uzun süren çalışmasıyla kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.


Olay, saat 15.00 sıralarında Beşiktaş Barboros Bulvarı Mehmet Ali Bey sokak üzerinde meydana geldi. Conrad Otel'e giden sokakta bulunan tarihi kestane ağacı, kökünün kuruması nedeniyle büyük bir gürültü ile Can Özel yönetimindeki 34 ANC 33 plakalı mercedes otomobilin üzerine devrildi.

Araç içinde bulunan iki kişiden biri kendini araçtan dışarı atarken, sürücü Can Özel ise hurda haline gelen araçta sıkıştı. Olay yerine polis ve ambulans ekiplerinin yanı sıra kurtarıcı itfaiye aracı çağırıldı.


Araç içinde sağlık görevlileri tarafından boyunluk takılan Özel, uzun süre kurtarılmayı bekledi. İtfaiye ve polis ekipleri, aracın üzerinde bulunan dalları teker teker kesti. Yaklaşık yarım saat süren kurtarma çalışması ardından sıkıştığı yerden çıkarılan sürücü, ambulansla hastaneye götürüldü. Bu sırada Conrad otelde görevli olduğu iddia edilen bir kadın da feryatlar içerisinde olay yerine gelerek gazetecilere tepki gösterdi.


Görgü tanığı bir bahçivan, ağacın uzun süredir çürümüş vaziyette olduğunu ifade ederek, "Biz daha önce buradan geçtiğimizde gürültü geliyordu. Biz ayrıldıktan hemen sonra ağaç büyük bir gürültü ile devrildi ve aracın üzerine yığıldı. Yaklaşık 200 yıllık bir kestane ağacı" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2008 Çarşamba 20:38:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?