30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

"Mama alamıyorum" dedi ve...

Eyüp'te ekonomik kiriz nedeniyle işsiz kalan epilepsi hastası oturduğu evin camına çıkarak intihar etmek istedi.

Şahıs tüm çabalara rağmen ikna olmazken, polis şahsı camdan indirebilmek için biber gazı sıktı. Kapıyı çilingir vasıtasıyla açıp içeri giren polis ekipleri, bir anlık dalgınlığından faydalanıp şahsı camdan indirdi.

Olay Alibeyköy Güzeltepe Mahallesi Yunus Emre Caddesi üzerinde meydana geldi. Epilepsi hastası olduğu öğrenilen 33 yaşındaki T.A işsiz kalınca bunalıma girip kendisini odaya kilitledi. Ardından elindeki ekmek bıçağı ile cama çıkan T.A, intihar etmek istedi. T.A'yı camda gören komşuları durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen itfaiye ve polis ekiplerinin 2 saat süren çalışmaları T.A'yı ikna için yeterli olmayınca polis ekipleri biber gazı kullandı. Ancak buda işe yaramayınca polis ekipleri çilingir yardımıyla kapıyı açarak eve girdi. T.A'yı ikna etmek için polis ekipleri önce evin balkonuna çıktı.

Polislerle konuşan T.A, "Çocuğuma mama alamıyorum" dedi. Polis ekipleri aç olduğu öğrenilen T.A'ya önce ekmek daha sonra da sigara verdi. Zaman zaman polis ve itfaiye ekiplerine tehditler savurduğu görülen T.A'nın atlama ihtimaline karşın itfaiye ekipleri branda açtı. Polislerin odaya biber gazı sıkması nedeniyle gözlerinin yaşardığı gözlenen T.A, zaman zaman elindeki çakmakla da evin perdelerini ateşe vermek istedi. Tüm çabalara rağmen ikna edilemeyen T.A'nın bir anlık dalgınlığından yararlanan polis ekipleri kendisini çıktığı camda yakalayarak evin içine aldı. Polisler tarafından yakalanan T.A içeri girmemek için polislere uzun süre direndi. Camdan indirilen T.A Alibeyköy Polis Karakolu'na götürüldü.

Öte yandan, evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenilen T.A'nın askerlik görevini yaptıktan sonra girdiği birkaç işte başarısız olduğu ve daha sonra da çalıştığı konfeksiyonda ekonomik kriz nedeniyle işine son verildiği öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2009 Salı 20:58:10
Güncelleme :27 Ocak 2009 Salı 21:04:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?