30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

"Zehra bebek" devlet korumasında

Sultanbeyli'deki olaylı yıkım sırasında babası tarafından boğazına bıçak dayanan 4 aylık bebek ile 3 yaşındaki ablası, İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğünce koruma altına alındı.


İl Sosyal Hizmetler Müdürü Önal İnaltekin, Sultanbeyli'de gerçekleştirilen yıkımda meydana gelen olayın duyulmasının ardından harekete geçtiklerini anımsattı.
İnaltekin, 4 aylık "Zehra" bebek ile 3 yaşındaki ablası Berfin'i, müdürlük olarak koruma altına aldıklarını bildirdi.


Bu arada, çocuğunun boğazına bıçak dayayan baba Tuncay Y. ile eşi, savcılığın talimatı doğrultusunda Sultanbeyli İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirilerek ifadeleri alındı. İfadelerinin ardından anne ve baba serbest bırakıldı.

aa
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2009 Cumartesi 00:19:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tülay IP: 78.177.31.xxx Tarih : 19.04.2009 00:32:27

yıkımda kimler mağdur?İzinsiz ev yapan mı yoksa o evin yapılışını bir süreliğine görmek istemeyenler mi?Yıkılacağını bile bile ev yapmak sonra yıkılmasını önlemek içinde küçük çocuğunu  ve bebeğini öldürmekle tehdit etmek.Sonuçta başarılı olsan da olmasan da küçük çocuklardaki psikolojik travmayı nasıl yok edeceksin?İstemediğin durumları önlemenin tek yolu o kişiyi öldür ,kurtul mesajını çocuğuna vermiyor musun?Lütfen atacağınız her adımı,yapacağınız her işin sonucunu düşünerek hareket edin.üzücü sonuçlarla karşılamayalım.Bir süt kuzusu ve anne kuzusu anne şefkatinden uzak büyüyecek ki ne acı!