30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

10 km'lik seçim yürüyüşü

AK Parti Şişli Belediye Başkan Adayı Emin Haberdar, seçim çalışmaları kapsamında Fulya, Kuştepe ve Ayazağa'da yaklaşık 10 kilometre yürüyerek halkı selamladı. Vatandaşın büyük ilgisi ile karşılaşan Haberdar, "İnşallah bu yürüyüş bizim başkanlığa yürüyüşümüz olacak" dedi.

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Şişli Belediye Başkan Adayı Emin Haberdar, dün ilk olarak Fulya Mahallesi'ne geldi. Vatandaşlarla sohbet eden Haberdar, "Şişli'nin en büyük sorunu otopark. Bu otopark sorununu projelerimizle çözeceğiz. Başkaları bizim projelerimizi sahiplense de projelerin gerçek sahibi biziz. Bunları yapabilecek tek parti de biziz" şeklinde konuştu.

Daha sonra Kuştepe'ye geçen Haberdar, semt pazarını ziyaret etti. Pazarcı esnafının sorunlarını dinleyen Haberdar, buradan da Ayazağa'ya geçti. Ayazağa'da 4 saat boyunca yürüyerek halkı selamlayan Haberdar, yaklaşık 10 kilometre mesafe kat etti. Emin Haberdar'ı pencerelerde karşılayan vatandaşlar, başkan adayına el sallayarak sevgi gösterilerinde bulundu. Esnaf ile tek tek tokalaşan Haberdar, "İnşallah bu yürüyüş bizim başkanlığa yürüyüşümüz olacak. Unutulan Ayazağa'yı daha güzel günlere taşıyacağız" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 22 Mart 2009 Pazar 11:41:37
Güncelleme :22 Mart 2009 Pazar 12:10:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?