30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

100'üncü yaş pastası

Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, Semiha Şakir Huzurevi'ni giderek, huzurevi sakinlerinin Yaşlılar Haftası'nı kutladı. Huzurevi sakinlerinden Fatma Arslanel'in 100. yaş gününü de kutlayan Öztürk, doğum günü pastasını Fatma Keskinel ile birlikte üfledi.

Huzurevi sakinleriyle sık sık bir araya gelen Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, yoğun seçim çalışmalarına rağmen, Semiha Şakir Huzurevi Sakinlerini, Yaşlılar Haftası'nda unutmadı. Huzurevini öğlen saatlerinde ziyaret eden Öztürk, huzurevi sakinleriyle tek tek tokalaşarak sohbet etti.

Huzurevinde kalan Fatma Aslanel'in 100 yaş doğum günü pastasını da birlikte kesen Öztürk, Fatma Aslanel'i tebrik ederek, daha nice yaşlar görmesini diledi. Kadıköy Belediyesi Merdivenköy Gönüllüleri'nin kurduğu folklor grubunun gösterisini de izleyen Öztürk "Huzurevi sakinleriyle değişik zamanlarda bir araya geliyoruz. Ama onlar özellikle Yaşlılar Haftası'nda ziyaretimi bekliyorlar. Çünkü Belediyemizden arkadaşlarımız Huzurevi yönetimiyle burada her yıl çeşitli eğlence ve etkinlikler düzenliyorlar. Benim de özellikle katılmamdan mutlu oluyorlar. Bu yıl seçim çalışmalarına denk geldi ama yinede onları hayal kırıklığına uğratmamak için kısa sürede olsa ziyaretlerine geldim. Onlar, bütün yaşlılarımız, aile
büyüklerimiz gibi bizim başımızın tacıdır. Hepsinin Yaşlılar Haftasını kutluyorum"dedi.

Semiha Şakir Huzurevi sakinlerinden Fatma Aslanel de 100 yaş gününü hem huzurevi sakinleriyle hem de Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk ile kutladı. Kadıköy Belediyesi tarafından hazırlanan doğum günü pastası sürprizine çok sevinen Fatma Aslanel, "Çok mutlu oldum. Pasta kesileceğini bilmiyordum. Herkese teşekkür ederim" diyerek mutluluğunu dile getirdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 19 Mart 2009 Perşembe 16:45:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?