2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

14.Ulusal Kalite Ödülleri

KalDer ve TÜSİAD'ın ortak girişimi ile düzenlenen 15. Kalite Kongresi kapsamında gerçekleştirilen 14. Ulusal Kalite Ödülü bugün sahiplerini bulucak. Bu yıl ki finalistler arasında Bilim İlaç, Kütahya Porselen, Soyak Yapı ve TNT Express bulunuyor. 

KalDer ve TÜSİAD'ın ortak girişimi ile düzenlenen 15. Kalite Kongresi Lütfi Kırdar Kogre ve Sergi Sarayı'nda sürüyor. Kongrede bugün "Kalite ve Mükemmeliyet Modeli"ni en iyi uygulayan kurum ve kuruluşlara verilen 14. Ulusal Kalite Ödülü de sahiplerini bulucak. Bu yıl ki finalistler arasında Bilim İlaç, Kütahya Porselen, Soyak Yapı ve TNT Express bulunuyor.
 
Öte yandan, Toplam Kalite Yönetimi'nin ülke bazında yaygın ve etkin kullanımını sağlayarak dünyada örnek bir kuruluş olmak vizyonuyla hareket eden KalDer, 1992 yılından bu yana her yıl, Türkiye'dekti özel ve kamu kuruluşlarıyla sivil toplum kuruluşlarının uygulama ve deneyimlerini paylaştığı ve 2 bin 500'ün üzerinde katılımcısı olan Ulusal Kalite Kongresi'ni düzenliyor. Kongreler, Türkiye'de yönetim kalitesinin yaşamın her alanında uygulanmasına yönelik geniş bir düşünce paylaşım forumu oluşturmak amacıyla her yıl değişik bir ana tema çerçevesinde toplanıyor. Ulusal Kalite Ödülü organizasyonunu da 1993'ten bu yana gerçekleştiren KalDer, 1998 yılında Avrupa Kalite Yönetimi Vakfı'na (EFQM) üye, 1999'da ise EFQM'in Ulusal İşbirliği Ortağı oldu. Merkezi İstanbul'da bulunan KalDer, Ankara, İzmir, Bursa ve Eskişehir'de kurduğu şubeler ile kalite bilincinin yurt çapında yayılmasına öncülük ediyor.
İHA
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2006 Çarşamba 10:26:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?