30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

15 çocuğa şantajla tecavüz

15 ERKEK ÇOCUĞA TECAVÜZ EDEN SAPIK GRAFİKER YAKALANDI

Bakırköy'deki evinde 15 erkek çocuğuna tecavüz ettiği belirlenen grafiker T.D.B (37), gelen bir ihbar doğrultusunda yakalandı.

T.D.B.'ın, internet sayesinde tanışarak tehditle evine çağırdığı küçük yaştaki çocukların fotoğraf ve görüntülerini çektiği de belirlendi.

Alınan bilgiye göre; Bilişim Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne, T.D.B.'ın internet sayesinde evine çağırdığı küçük çocuklara cinsel istismarda bulunduğu yönünde mailler geldi. Bu mailler üzerine harekete geçen Üsküdar Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, grafikeri Bakırköy'de bulunan evinde gözaltına aldı. Polis merkezine getirilen T.D.B., hakkındaki iddiaları yalanladı. Şahsın evinde yapılan aramalarda iddiaları doğrulayan nitelikte yaklaşık 2 bin 150 adet mağdur çocuklara ait fotoğraflar ile çok sayıda görüntünün bulunduğu DVD'ler ele geçirildi. T.D.B.'nin, internette tanıştığı küçük yaştaki erkek çocuklarıyla sohbet ettiği ve daha sonra kamera açarak soyunduğu ortaya çıktı. Bu sayede çocukların da soyunmasını sağlayan T.D.B.'nin, sonrasında 'görüntünüzü çektim' tehdidiyle çocukları zorla evine çağırdığı ve cinsel istismarda bulunduğu belirlendi.

Görüntü ve fotoğraflardan yola çıkan polis, T.D.B.'nin 2002 yılından bu yana 15 erkek çocuğuna tecavüz ettiğini belirledi. Sapık grafiker ısrarla suçsuz olduğunu ifade ederken, polis vatandaşların şikayetçi olmasını bekliyor. Zanlı, polisteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

15 ERKEK ÇOCUĞA TECAVÜZ EDEN SAPIK GRAFİKER YAKALANDI
İHA
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2009 Salı 15:40:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?