4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

15 elçiyle Prenses ziyareti

Bodrum tatilinden sonra İstanbul’a gelen 71 yaşındaki İsveç Prensesi Birgitte Ingeborg Alice’in ilk durağı Hürriyet Media Towers oldu.


Beraberinde aralarında Türkiye’nin de bulunduğu 15 ülkenin büyükelçisi, eşleri ve beş işadamıyla Hürriyet’i ziyaret eden Prensesi, Hürriyet Yayın Koordinatörü Fikret Ercan ve Kurumsal İletişim Müdürü Evrim Sümer karşıladı. Prenses Birgitte, Hürriyet VIP Salonu’nda, Fikret Ercan’dan gazete hakkında bilgi aldı. Evrim Sümer, konukları Hürriyet İcra Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı ve Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök adına selamladığını belirtti. Daha sonra prenses ve beraberindekiler Doğan Yayın Holding’i tanıtan bir film izledi. Filmin ardından Hürriyet Yazı İşleri’ne çıkan ekip, gazetenin nasıl hazırlandığını inceledi. Toplantı odasında Fikret Ercan’ın gösterdiği Bodrum fotoğraflarına bakan Prenses, Hürriyet Yazı İşleri Müdürleri ve editörleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yazı İşleri hatırası

Hürriyet’i ziyaret eden İsveç Prensesi Birgitte Ingeborg Alice, Yazıişleri Toplantı Odası’nda gazetenin hazırlanışı hakkında Hürriyet Yayın Koordinatörü Fikret Ercan’dan bilgi aldı. Prenses ve beraberindekiler, Hürriyet Yazı İşleri Müdürleri Doğaner Gönen, Arif Dizdaroğlu, Necdet Doğan, Hürriyet Kopenhag Temsilcisi Ünsal Turan ve Editör Pınar Billor Odabaşı’yla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2008 Pazartesi 09:40:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?