3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

160 bin adet extacy hap ele geçirildi

Gaziosmanpaşa'da uyuşturucu tacirlerine yönelik yapılan operasyonlarda yaklaşık 160 bin adet extacy hap ve 3 kilogram esrar ile 4 adet silah ele geçirildi.

Operasyonlarda 3 kişi gözaltına alındı.
Alınan bilgiye göre, Gaziosmanpaşa Asayiş Büro Amirliği ekipleri, uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonlar gerçekleştirdi. 2 gün önce Salihpaşa Mahallesi'ndeki bir işyerinin deposuna basın yapıldı. Ekipler, burada yaptıkları aramalarda satışa hazır halde bavulların içerisinde saklanan yaklaşık 160 bin adet extacy hap ele geçirildi. Hapların piyasa değerinin 1 milyon 600 bin YTL civarında olduğu öğrenildi. Yakalanan işyeri sahibi İ.H., uyuşturucunun sahibi olduğu öne sürülen İ. K. ile S.A., çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak, Bayrampaşa Cezaevi'ne gönderildi.


Operasyonlarına devam eden Gaziosmanpaşa Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Ü.Y. isimli şahsın Merkez Mahallesi Çimen Sokak üzerinde bulunan evine de şok bir baskın gerçekleştirdi. Polisler, evde yaptığı aramalarda kamuoyunda 'hayalet' silah olarak bilinen Glock marka 1 adet tabanca, 1 adet Sigsauer marka tabanca, 1 adet Mauser ile 1 adet kuru sıkıdan bozma tabanca ve 66 adet dolu fişek ele geçirdi. Ekipler ayrıca aynı evde yaklaşık 3 kilogram esrar maddesi ve uyuşturucu maddeleri tartmak için kullanılan
hassas terazi ele geçirdi. Polis yaptığı araştırmalarda uyuşturucu satıcılarının izine rastlayamadı.

iha
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2008 Çarşamba 03:11:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?