3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

17 yaşında aşk intiharı

Lise öğrencisi 17 yaşındaki Emir Hatipoğlu, önceki gece saat 01.30 sıralarında Ataköy 9’uncu Kısım, B- 1 Blok, 12’nci kattaki evlerinin camına çıktı.

Oğlunun atlamaya çalıştığını gören anne Ayşegül Hatipoğlu tüm ikna çabalarına karşın ’hakkınızı helal edin’ diyen Emir Hatipoğlu, kendisini boşluğa bıraktı. Bahçedeki bir ağaca çarpıp yere çakılan Emir’e ilk müdahaleyi doktor olan baba Şemsettin Hatipoğlu yaptı. Sağlık ekipleri gelene kadar oğlunu yaşatmaya çalışan baba daha sonra çaresiz gözlerle oğluna kalp masajı yapılmasını izledi. Anne Ayşegül Hatipoğlu ise ’Lütfen oğlumu yaşatın’ diyerek sinir krizi geçirdi. Emir, sağlık ekiplerinin çabalarına rağmen hayatını kaybetti. Oğlunun cep telefonuna atlamadan hemen önce kız arkadaşından "Senden ayrıldım. Artık H. ile çıkacağım" mesajı geldiğini söyleyen baba Hatipoğlu, oğlu Emir’e sürekli ’Yaktın beni Emir. Değer miydi oğlum’ diye seslendi. Baba Hatipoğlu uzun süre oğlunun elini bırakmadı.

1 yıl önce yangından kıl payı kurtulmuştu

EMİR Hatipoğlu, geçen yıl 17 Ocak 2007 günü saat 19.30 sıralarında, evlerinde çıkan yangında annesi ve arkadaşıyla birlikte ölümden kıl payı kurtulmuştu. Elektriklerin kesilmesi üzerine anne Ayşegül Hatipoğlu’nun yakmaya çalıştığı gaz lambasının alev alması sonucu çıkan yangında mutfağa sığınan Emir ve ve arkadaşı Harun Tuzlu, yüzlerini havlu ile kapatan güvenlikçiler tarafından, annesi Ayşegül Hatipoğlu ise itfaiye ekiplerince kurtarılmışlardı. Ataköy Sağlık Kabini’nde hemşire olarak çalışan ilkyardım öğretmeni Sema Çelikcan, nabzı duran Ayşegül Hatipoğlu’nu ilk yardım ile hayata döndürmüştü.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2008 Perşembe 11:23:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
aysu serkanarslan IP: 88.247.140.xxx Tarih : 7.02.2008 08:54:42

canımmm ayşegül ablam sana söyleyecek hiç birşey bulamıyorum ALLAH sana sabırlar versin emiri hiç unutmayacağız seni seviyorum ablam