3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

17 yerinden bıçaklanarak öldürüldü

Kasımpaşa Stadı'nın yanında gece çıkan kavgada 18 yaşındaki bir genç, 17 yerinden bıçaklanarak öldürüldü. Olayla ilgili 4'ü 18 yaşından küçük toplam 7 kişi gözaltına alındı. 

Alınan bilgiye göre, 18 yaşındaki E.K, henüz belirlenemeyen nedenle bir grupla kavga etmeye başladı. Kaga sonunda E.K, 17 yerinden bıçaklandı. Olaydan sonra şahıslar kaçarken, Taksim İlkyardım Hastanesi'ne kaldırılan E.K hayatını kaybetti. 

Soruşturma başlatan polis, faillerden A.A.'yı gözaltına aldı. A.A.'nın ifadeleri doğrultusunda Kasımpaşa'da bir adrese baskın düzenleyen polis, olaya karıştıkları iddiasıyla 6 kişiyi daha gözaltına aldı. 

Çok sayıda kesici, delici alet ve bir silahla birlikte gözaltına alınan zanlılardan 4'ünün 18 yaşından küçük olduğu belirlendi. Küçük yaştaki zanlılar Beyoğlu Çocuk Büro Amirliği'ne, diğer zanlılar da Kasımpaşa Polis Merkezi'ne götürüldü. Karakoldaki 3 zanlı, sorgularının tamamlanmasının ardından Beyoğlu Adliyesi'ne, çocuk zanlılar ise Sultanahmet'teki Çocuk Mahkemesi'ne sevk edildi.

.
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2008 Cuma 13:49:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?