3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

2 bin çocuğa bayramlık kıyafet

Üsküdar Belediyesi Toplumsal Gelişim Merkezi (TOGEM) Ramazan Bayramı öncesinde 2 bin çocuğu bayramlık kıyafet yardımında bulundu. 

Üsküdar Belediyesi TOGEM tarafından ilçedeki ihtiyaç sahibi 2 bin çocuğa kıyafet yardımında bulunuldu. Bağlarbaşı Kültür Merkezi'nde düzenlenen törene Üsküdar Kaymakamı İzzettin Küçük, Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü Saadettin Gül, TOGEM Koordinatörü Saadet Gülbaran, bayramlık giysi kampanyasına destek olan 24 hayırsever ve çocukların aileleri katıldı. Törende çocukların eğlenmesi için çeşitli gösteriler sunulurken, küçüklerin severek izlediği dizinin kahramanı Selena'yı canlandıran Sinem Kobal'da çocukları yalnız bırakmadı. 

Törende konuşan Üsküdar Belediye Başkanı Mehmet Çakır; TOGEM'in kurulduğundan bu yana yaptığı yardımlarla Üsküdar dışında, İstanbul'a ve Türkiye'nin farklı noktalarına ulaştığına dikkat çekti. Belediye Başkanı Mehmet Çakır, yardım kampanyalarının başarıya ulaşmasında hayırseverlerin desteğinin önemli olduğunu belirtti ve bütün hayırseverlere teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2008 Perşembe 18:52:36
Güncelleme :25 Eylül 2008 Perşembe 18:59:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?