7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

2 çay için 500 TL bahşiş

ARDA'DAN CÖMERT DAVRANIŞ

Galatasaray ve A Milli Takım'ın yıldız futbolcusu Arda Turan, maçta top toplayıcısı olarak görev yapan bir çocuğa, 2 çay için 500 TL bahşiş verdi.

Dün akşam Ali Sami Yen Stadı'nda Gaziantepspor ile oynanan karşılaşmada, sakat olduğu için forma giyemeyen Arda Turan maça sevgilisi Sinem Kobal ile birlikte geldi. Ancak yıldız futbolcu karşılaşmayı sevgilisinden ayrı izlemek zorunda kaldı.

Maçın devre arasında yıldız futbolcu arasında soyunma odalarının bulunduğu alandan sevgilisi ve kendisi için çay aldı. Arda, top toplayıcılığı görevini yapan çocuğun cebine 500 TL para koyarak çayları Sinem Kobal'ın yanına kadar getirmesini istedi. Top toplayıcısı çocuğun başını okşayarak da teşekkür de eden Arda Turan bir kendisi gibi genç yaşta top toplayıcılık yapan çocuğu tam 500 TL bahşiş verdi. Milli futbolcu daha önce de sevgilisi için sinema kapattırmıştı.

Kendisi de bir zamanlar top toplayıcısı olarak saha kenarlarında görev yaptığından, Arda Turan'ın zaman zaman bu görevi yapan çocuklara harçlık verdiği ya da gönderdiği biliniyor.

ARDA'DAN CÖMERT DAVRANIŞ
ARDA'DAN CÖMERT DAVRANIŞ
ARDA'DAN CÖMERT DAVRANIŞ
İHA
Yayın Tarihi : 14 Eylül 2010 Salı 12:31:05
Güncelleme :14 Eylül 2010 Salı 19:56:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?