7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

2 otobüs, çarpıştı: 7 yaralı

Ataşehir'de halk otobüsü, ani fren yapan İETT otobüsüne arkadan çarptı. Kazada her iki otobüste bulunan yolculardan 7'si yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Üsküdar-Ataşehir güzergahında çalışan 34 TN 1065 plakalı İETT otobüsünün sürücüsü Kemal Kaya Ataşehir Bulvarı üzerinde ilerlerken önünde giden bir aracın bir anda durması üzerine ani fren yaptı. Bu sırada arkadan gelen Kadıköy-Şahinbey hattında çalışan Hüseyin Uçar yönetimindeki 34 AU 1361 plakalı halk otobüsü, İETT otobüsüne arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle halk otobüsünde bulunan 5 yolcu ile İETT otobüsünde bulunan 2 yolcu çeşitli yerlerinden yaralandı. Kazada her iki otobüste

de maddi hasar meydana geldi. Halk otobüsünün sürücüsü Hüseyin Uçar, yolda ilerlerken İETT otobüsünün önündeki araç nedeniyle aniden durduğunu belirterek, "Fark edemedim, aniden çarptım" dedi. Kazada yaralanan yolculardan bir kısmı olay yerine gelen ambulansla Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, bir kısmı da Haydarpaşa Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2010 Pazartesi 12:49:05
Güncelleme :13 Aralık 2010 Pazartesi 13:50:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?