30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

24 yıllık başhekim emekli oldu

Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin 24 yıllık başhekimi Prof. Dr. Cevat Yakut ve 22 yıllık sekreteri Kezban Binici törenle görevlerine veda ettiler.

Yıllardır görev yaptığı hastanenin konferans salonunda sinevizyon gösterisi eşliğinde bugüne kadar yaptığı hizmetleri aktarılan Prof.Dr.Cevat Yakut'a tören sonunda plaket verildi.

Kürsüye çıkan hekim arkadaşları tarafından yaptığı ameliyat ve başarılı çalışmaları övgüyle anlatılan Prof.Dr. Yakut, meslek hayatına veda ederken sevenleri de gözyaşı döktü.

24 yıldır sağlık sektöründe hizmet eden Prof. Dr. Cevat Yakut veda konuşmasında, "Bugüne kadar gençlerin yetişmesi için elimden gelen bütün gayreti sarf ettim. Ben hiçbir zaman kendimi bilim adamı olarak görmedim, iyi bir hekim olabilmek için çabaladım. Hekimliğe burada nokta koymuyorum, bundan sonra da insanlara hizmet etmeye devam edeceğim. Burada kurumsal kimliği oturmuş, uluslararası arenada tanınan, Türk halkının inandığı, güvendiği bir hastahane oluşmuştur" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Ocak 2009 Cuma 23:57:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?