30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

25 TL'ye otobüs bileti!

Metro Turizm, hem piyasalara canlılık kazandırmak hem de daha ekonomik seyahat imkanı sağlamak amacıyla yolcu taşımacılığında indirime gitti.

Metro Turizm'den yapılan açıklamaya göre, tüm hatlarında yüzde 25-40 arasında değişen oranlarda indirim yapıldı. Şirket, İstanbul-Ankara arasında yolcularını 25 liraya taşıyacağını da duyurdu.

Her koltukta 12 kanal DVD, müzik ve TV kanalları, internet ve bilgisayar oyunları ile internete bağlanma imkanı da bulunan otobüslerde ikram menüsünü de yenileyen Metro Turizm, sıcak-soğuk içecek ve tatlı-tuzlu ikramlarıyla açık büfe hizmeti verecek.

Havayollarındaki hizmet standartlarını dahi aşan bu uygulama ile Türk milletinin birlik ve beraberliğini muhafaza edebilmesine katkıda bulunduklarını aktaran Metro Turizm Grup Koordinatörü Sinan Solok, "Türkiye'nin kendi iç dinamiklerini doğru kullanması ve hizmete geçirmesiyle sıkıntılı günlerin aşılacağına inanıyoruz. İlk olarak amacımız kriz ortamından biran önce çıkmak için halkımıza fırsat yaratmak" dedi.

Solok, "Bugün büyük kentlerimizde yaşayan pek çok vatandaşımızın memleketleriyle bağları sımsıkı devam ediyor. Mutfak ihtiyacını köyünden sağlayarak yaşam savaşı veren insanlarımızın varlığını yadsıyamayız. Aynı şekilde gurbet hasretiyle yaşayan, evinden, köyünden, kasabasından, şehrinden ayrı kalan halkımıza sevdiklerine kavuşmaları için bir katkı da biz sağlayalım istedik" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2009 Pazartesi 17:39:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?