6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

3 kadının katili aynı çıktı

Ümraniye'de 3 aylık gelinken öldürülen 18 yaşındaki Songül Selen Elönü ile bıçaklanarak öldürülen 2 kadının katil zanlısı yakalandı. 1994'te askerden firar ettiği öğrenilen zanlı, adliyeye sevk edildi.

Necip Fazıl Mahallesi Çetinkaya Caddesi Buse Sokak Numara 9'daki gecekonduda yaşayan Nesibe Demir, 9 Aralık 2009 günü kızı Fatma Demir tarafından kanlar için ölü olarak bulunmuştu.

Yapılan inceleme sonucu yaşlı kadının bıçaklanarak öldürüldüğü belirlenmiş, cinayeti işleyen kişiye ise ulaşılamamıştı. Olayla ilgili soruşturma sürerken, bir başka cinayet haberi ise 28 Aralık 2009 günü gelmişti. Yangın ihbarı üzerine Ümraniye Altınşehir Mahallesi Aksaray Caddesi Tunç Sokak'taki gecekonduya giden itfaiye ekipleri, yangını söndürdükten sonra defalarca bıçaklanarak öldürülmüş olan Mine Elagöz'ün cesedini bulmuştu. Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma kapsamında Elagöz'ün oğlu ve kardeşinin de ifadeleri alınmıştı Her iki cinayetle ilgili olarak soruşturmalar sürerken, 1 Mart 2010 işlenen başka cinayet haberi emniyete ulaştı. NATO Yolu Caddesi Dalan Sokak'taki iki katlı binada oturan ve 3 aylık gelin olduğu öğrenilen Songül Elönü, eve gelen kayınvalidesi tarafından göğsünden bıçaklanmış halde bulunmuştu.

Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, farklı tarihlerde işlenen bu 3 cinayetle ilgili olarak geniş çaplı bir inceleme başlattı. Sürdürülen soruşturmalar kapsamında 3 kadının katil zanlısı olduğu öne sürülen şahsın izine ulaşıldı. Yakalanarak gözaltına alınan zanlının 1994'te askerden firar ettiği öğrenildi. İfadesi alınan zanlı, jandarma ekipleri eşliğinde Ümraniye Adliyesi'ne getirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2010 Salı 17:08:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?