30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

3 katlı ahşap bina bir anda çöktü

Kadıköy'de 3 katlı yarı ahşap metruk binanın bir kısmı, sokakta park halinde olan araçların üzerine çöktü. Olay sonrası ölen ya da yaralanan olmazken, sokak insan ve araç trafiğine kapatıldı.

Edinilen bilgiye göre olay saat 23.00 sıralarında Kadıköy, Moda Caddesi üzerinde bulunan 3 katlı yarı ahşap metruk binanın ön cephesinin çökmesi üzerine meydana geldi.

Cadde üzerinde park halinde bulunan 2 otomobil moloz yığınlarının altında kalarak büyük hasar gördü. Çökme sırasında sokaktan geçen kimsenin bulunmadığı öğrenildi. Olaydan hemen sonra polis caddeyi trafiğe kapattı. Zabıta ekipleri de incelemelerde bulundu. Binanın tamamının çökme ihtimali üzerine geniş güvenlik önlemleri alındı.

Görgü tanığı bir vatandaş, "Önce bir gürültü koptu, ardından da binanın çökmeye başladığını gördüm. Gündüz bu cadde araç ve insanla dolu olur. Binada kimse yaşamıyordu ancak zaman zaman madde bağımlısı şahıslar barınıyordu. Bu gece kimsenin olmaması sevindirici. Bu caddede çökme tehlikesi bulunan başka binalar da var. Bir an önce önlem alınması gerekiyor" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 2 Mayıs 2009 Cumartesi 11:12:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?