4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

319 kilo esrar ele geçirilidi

UYUŞTURUCU TACİRLERİ YAKALANDI

İstanbul'da uyuşturucu tacirlerine yönelik Zeytinburnu, Bakırköy ve Çekmeköy'de düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda, 319 kilo esrar maddesi ile geçirilirken, 7 kişi yakalandı.

Uyuşturucuları bir araca naklederken bir anda polisi karşılarında gören zanlılar neye uğradığını şaşırken, şüphelilerin yakalanma anı polis kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

Uyuşturucu satıcılarına yönelik çalışmalarını sürdüren Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaklaşık 3 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından şebekeye yönelik eş zamanlı operasyonlar gerçekleştirdi.

Zeytinburnu, Bakırköy ve Çekmeköy'de belirlenen adreslere yönelik düzenlenen operasyonlarda, şebeke lideri Ö.D.A'nin da aralarında bulunduğu M.K, A.K, A.Y, A.B, A.H.Ş ve F.P gözaltına alındı. Belirlenen bir adresi de takibe alan polis, uyuşturucuları bir araca nakleden zanlıları kıskıvrak yakaladı. Bir anda polisi karşılarında gören zanlıların kaçmaya çalıştıkları görüldü. Yakalanan bu kişilerin üzerlerinde ve bulundukları adreslerde yapılan aramalarda, 319 kilo esrar, 5 hassas terazi, 1 ruhsatsız tabanca ve 3 sahte nüfus cüzdanı ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan zanlılardan, M.K, A.K, A.B ve F.P'nin yankesicilik, hırsızlık, yaralama ve uyuşturucu ticareti gibi suçlardan çok sayıda kayıtlarının bulunduğu öğrenildi. İşlemleri tamamlandıktan sonra Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne sevk edilen zanlılar, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

UYUŞTURUCU TACİRLERİ YAKALANDI
UYUŞTURUCU TACİRLERİ YAKALANDI
UYUŞTURUCU TACİRLERİ YAKALANDI

 

İHA
Yayın Tarihi : 24 Ocak 2011 Pazartesi 12:56:01
Güncelleme :24 Ocak 2011 Pazartesi 18:41:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?