4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

4. Turquality Vizyon Semineri

Performans ve maliyet yönetim sistemleri alanlarında küresel boyutta çalışmalar yapan Prof. Robert S. Kaplan'ın, Turquality Vizyon Semineri'nin konuğu olarak Türkiye'ye geleceği bildirildi. 

Dünyanın ilk devlet destekli marka geliştirme programı Turquality'nin desteklediği firmaların yöneticilerinin vizyonlarını geliştirmek amacı ile düzenlediği Vizyon Seminerlerinin dördüncüsü de dünyaca ünlü pazarlama ve yönetim teorisyenlerini bir araya getirecek. 

11 Kasım 2008 tarihnde gerçekleştirilecek seminerde Kaplan, "Performans ve Maliyet Yönetim Sistemleri" konusunda bilgi verecek. 2005 yılında Financial Times tarafından iş dünyasının en önemli 25 düşünürü arasında seçilen Prof. Robert S. Kaplan, seminerde, kendisi tarafından geliştirilen Balanced Scorecard - BSC (Performans Karnesi) sistemini anlatacak. 

Şirketlerin performansının sadece finansal ölçülerle değil finansal olmayan ölçülerle de değerlendirilmesi gerektiği üzerine yoğun çalışmalar yapan Kaplan, bu yöntemle şirketlerin finansal ve finansal olmayan ölçümleri arasında denge kurmayı amaçlıyor. Kaplan, geliştirdiği bu sistemi dünyadaki başarılı uygulamalarını örnekleri ile birlikte ortaya koyacak.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2008 Çarşamba 15:57:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?