1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

4 gündür haber alınamıyor

Güngören'de Pazartesi sabahı evden çıkıp bir daha geri dönmeyen Nermin Yıldız'dan (28) dört gündür haber alınamıyor.

Kızlarının başına kötü bir şey gelmesinden korkan ailesi, Yıldız'ı görenlerin en yakın karakola başvurmasını istedi.

Güven Mahallesi'nde oturan Yıldız ailesi, küçük yaşta menenjit hastalığı geçiren kızları Nermin Yıldız'ı biran olsun gözlerinin önünden ayırmadı. Üzerine titredikleri Nermin, büyüdüğünde talihsiz hastalığın izlerini üzerinden atamadı. Arasıra ruhsal bunalıma giren genç kız, her seferinde ailesini desteği ile bu sıkıntıyı atlattı.

Pazartesi sabah yeniden bunalıma girdiği belirtilen genç kız, yatağından çıkıp üzerini giydikten sonra kimseye bir şey söylemeden evden çıktı. Bu tarihten sonra Yıldız'dan bir daha haber alınamadı. 4 gündür kayıp olan Yıldız'ın annesi Müzzeyen Yıldız, "Evden hiç uzaklaşmazdı. İstanbul'u da iyi bilmiyor. Üzerine para da almamış. Nerede olduğunu ne yaptığını bilmiyoruz. Perişan durumdayız. İnsaniyet namına kızımı gören, bilen varsa en yakın karakola bildirsin." dedi.

Evden üzerinde yeşil pardüse ve yeşil başörtüsü ile çıkan genç kızın bir ayağının da aksadığını belirten kardeşi Hatice Yıldız, bu tarife uyan birini görenlerin kendilerine yardımcı olmalarını istedi.
Samanyolu Haber
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2007 Perşembe 12:13:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?