3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

4 yılda 14.260 çocuğa spor hizmeti

Küçükçekmece Belediyesi tarafından çocukların sağlıklı ve ilkeli yaşam koşullarına kavuşturulması ve hayata dair motivasyonlarının artırılması amacıyla düzenlenen bu dev organizasyonda bugüne kadar 14.260 öğrenciye eğitim verildi.



Küçükçekmece Belediyesi, gençlere spor yapma alışkanlığı kazandırmak ve bedensel-zihinsel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla 30 Haziran – 29 Ağustos tarihleri arasında düzenlediği “Ücretsiz Yaz Spor Okulları” ile gençlere spor yapmayı sevdirmeye devam ediyor.



7–17 yaş arası çocuklara yönelik düzenlenen dev organizasyonda, bu yıl da futboldan, voleybola, halk oyunlarından, tüplü dalışa kadar 23 farklı branşta, 3 bin 200 öğrenciye eğitim veriliyor. İlçe genelinde 37 spor tesisinde gerçekleştirilen ve uzman eğitmenlerden ders alan öğrenciler önemli başarılara imza atıyor. Türkiye ve İstanbul genelinde Taekwando ve atletizm branşlarında önemli dereceler elde eden öğrencilerin yetiştiği “Küçükçekmece Ücretsiz Yaz Spor Okulları”nda, futbol ve basketbol alanında ise Galatasaray ve İstanbulspor gibi birbirinden önemli spor kulüplerinin alt yapısına çok sayıda genç sporcu seçildi.



“Sporda kaybeden yoktur, spor yapan kazanır” ilkesiyle gençlere sporu sevdirmenin ve geleceğin sporcularının yetiştirilmesinin amaçlandığı “Ücretsiz Yaz Spor Okulları”nda öğrencilere çanta, tişört, şort ve şapka gibi spor kıyafetleri de ücretsiz olarak verilmektedir. Bu sene 30 Haziran’da başlayan ücretsiz yaz spor okullarımız 29 Ağustos Cuma günü sona erecektir.

Küçükçekmece Belediyesi
Yayın Tarihi : 15 Ağustos 2008 Cuma 09:47:17
Güncelleme :15 Ağustos 2008 Cuma 09:51:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?