6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

400 bin lirayı yola attılar

Büyükçekmece'ye bağlı Muratbey beldesinde bir bankaya ait para nakil aracını soyan kar maskeli ve pompalı tüfekli 3 kişi, yakalanacaklarını anlayınca paraları atıp kaçtı. Araçlarından inip yaya olarak kaçmaya çalışan zanlılardan 2'si yakalandı, 1 ise kaçmayı başardı.

Olay sabah saat 10.30 sıralarında Muratbey beldesi Fabrikalar Caddesi üzerinde bulunan bir bankaya ait ATM önünde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, nakil aracından ATM'ye para transferi yapıldığı sırada kar maskeli ve pompalı tüfekli 3 kişi, görevlilerin yanına yaklaştı. Ellerindeki tüfeklerle görevlileri etkisiz hale getiren soyguncular iddiaya göre yaklaşık 400 bin TL'yi alarak kaçtı. İhbarı alan jandarma ekipleri bölgede arama başlattı. Kumburgaz'a kadar kaçabilen zanlılar, yakalanacaklarını anlayınca paraları camdan attı. Bir süre sonra da araçlarını yol kenarında terk eden zanlılar, yaya olarak kaçmak istedi. Zanlıların peşine düşen jandarma ekipleri Erkan B., Zülfikar L. isimli 2' zanlıyı yakalamayı başardı.

Diğer zanlı ise kaçmayı başardı. Zanlıların yol kenarına attıkları paralar da jandarma ekiplerince yapılan aramalarda bulundu. Zanlılar jandarma karakoluna götürülürken, kaçan zanlının yakalanması için çalışmalar sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2010 Cuma 13:43:03
Güncelleme :29 Ocak 2010 Cuma 15:27:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?