30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

5 bin kişi hattını bildi

Avea ile mobil telekomünikasyon alanında işbirliğine giden Trabzonspor'un, Trabzonsporlular'ın hizmetine sunduğu TrabzonCell, 10 günde 5 bin aboneye ulaştı.


Türkiye'nin 4 büyük kulübünden biri olan Trabzonspor'un, 14 Ağustos'ta gerçekleştirdiği lansman ile taraftarının hizmetine sunduğu TrabzonCell büyük ilgi gördü. Trabzonspor Kulübü'nün kısa vadede 250 bin abone olarak belirlediği hedefin, ilk on günde 5 bin aboneye ulaşması, gösterilen yoğun ilgiyi kanıtladı. TrabzonCell satışlarında en çok dikkat çeken nokta ise, Trabzon ile İstanbul'un abone sayısında başa baş gitmesi oldu.


Trabzonspor Telekomünikasyon A.Ş Genel Müdürü Sinan Zengin konuyla ilgili olarak, "Bir dünya kulübü olarak, TrabzonCell ile belirlediğimiz hedefleri daha da ileri noktalara taşımaya kararlıyız. On gün gibi kısa bir sürede beklediğimiz sayıları elde etmeye başladık. TrabzonCell'in kulübümüze sağlayacağı ek gelir ile takım olarak daha iyi noktalara geleceğiz. Bu yüzden tüm taraftarlarımızın TrabzonCell hattı alarak hem avantajlı konuşmalarını, hem de kulüplerine destek olmalarını istiyoruz. Şu anda elde
etmiş olduğumuz veriler doğrultusunda TrabzonCell ile rakiplerimizi ciddi şekilde geride bırakacağımızı rahatlıkla söyleyebilirim. Sahip olduğumuz teknolojik alt yapımız, eğitimli ve işinde profesyonel kadromuz, sunduğumuz avantajlı konuşma alternatiflerimiz ve taraftarımızın kulüplerine bağlılığının TrabzonCell'i farklı noktalara taşıyacağına inanıyorum. TrabzonCell ile hem taraftarımız kazanacak, hem de kulübümüz. TrabzonCell'in satış rakamlarında en çok ilgimizi çeken nokta ise, Trabzon ve İstanbul'un
başa baş gitmesi oldu. Bu da bizlere TrabzonCell'in sadece Trabzon'da değil, tüm Türkiye'deki taraftarlarımız tarafından yoğun ilgi gördüğünü gösteriyor" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2009 Çarşamba 17:57:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?