1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

5 otobüs birbirine girdi

Yozgat'tan gelen "Ses Turizm" firmasına ait otobüs, E-5 Karayolu Harem istikametine ilerlerken Selimiye Kışlası önünde yağmurun da etkisiyle kayganlaşan yolda kontrolden çıktı. Bu otobüse, Ankara'dan gelen "Çağlar Turizm" firmasına ait otobüse arkadan çarptı.

Bu kaza yerinin yaklaşık 200 metre yukarısında ise "Hakiki Koç" firmasına ait başka bir otobüs, önünde ilerleyen 01 Lider Adana 14 plakalı otobüse çarptı. Kaza sonucu "Hakiki Koç" firmasına ait otobüs, karşı şeride geçerek duvara vurdu.

Aynı güzergahta, "Lider Bingöl" firmasına ait başka bir otobüs de, kontrolünü kaybederek kaldırım üzerindeki elektrik direğine çarptı. Direği deviren otobüs, Selimiye Kışlası'nın yan tarafındaki duvara çarparak durdu.

Yaklaşık 500 metre mesafede meydana gelen kazalarda yaralanan Gülsemin Akça, Gazi Akça, Mustafa Yener, Melike Yavaş, Fatma Yiğit, Muammer Özdilek, Husman Karaca, Erdinç Erbek, Hasan Hüseyin Aktaş, Osman Karaca, Aytekin Ocak, Kurtça Akdağ, Şükrü Akpınar, Sudiye Aygün, Şerife Can, Mehmet Serhat Sarı, Galip Açıkgöz ve Pınar Uzunnal, ambulanslarla Haydarpaşa Numune ile Göztepe Eğitim ve Araştırma hastanelerine kaldırıldı.

Yaralıların genel sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.
VATAN
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2007 Pazartesi 12:01:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?