2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

5 yeni film gösterimde

Hafta boyunca sinemalarda izleyiciyle buluşacak filmler şöyle...

Oscarlı ünlü oyuncu Nicole Kidman ile sinemanın son James Bond’u Daniel Craig’in başrolünü üstlendiği “İSTİLA-INVASION” sinemalarda. Oliver Hirschbiegel’in yönettiği filmin diğer oyuncuları Jeremy Northam, Jackson Bond, Jeffrey Wright, Veronica Cartwright, Malin Akerman ve Alexis Raben. Film, Dallas’tan Washington’a kadar etkisi görülen dev bir patlamanın, “Patriot” adlı uzay mekiğinin parçalanmasına ve ABD’nin üzerine yağmur gibi yağmasına neden olmasının ardından yaşanan dehşet dolu anları konu alıyor.

Son yıllarda az sayıda yapımda kamera karşısına geçen ünlü aktris Michelle Pfeiffer, yeni filmiyle izleyiciyle buluştu. Amy Heckerling’in yönettiği “KADININ OLAMAM-I COULD NEVER BE YOUR WOMAN” adlı filmde, Pfeiffer’ın rol arkadaşları Sarah Alexander, Fred Willard, Saoirse Ronan, Paul Rudd, Yasmin Paige, Stacey Dash ve Twink Caplan. Film, kendinden genç bir oyuncuya gönlünü kaptıran bir dizi yapımcısının yaşadığı aşk öyküsünü anlatan sevimli bir romantik komedi.

Sarah Michelle Gellar’ın rol aldığı komedi filmi “ERKEKLERİ TAVLAMA SANATI-SUBURBAN GIRL” gösterime girdi. Marc Klein’ın yönettiği filmin diğer oyuncuları Alec Baldwin, Vanessa Branch, Chris Carmack, Maggie Grace, Marin Ireland ve Lanette Ware. Film, genç ve hırslı Brett’in New York’a taşındıktan sonra burada efsanevi yayın editörü Archie Knox ile birlikteliği uğruna her şeyi feda etme noktasına gelmesinin hikayesi. 

Bilim-kurgu yapımı “ÖLÜMCÜL DENEY 3: İNSANLIĞIN SONU-RESIDENT EVIL: EXTINCTION” vizyonda. Yönetmenliğini Russell Mulcahy’nin üstlendiği filmde, Milla Jovovich, Oded Fehr, Ali Larter, Iain Glen, Mike Epps ve Spencer Locke rol alıyor.

Rob Zombie’nin yönettiği, Malcolm McDowell, Brad Dourif, Daeg Faerch, Sheri Moon, Scout Taylor-Compton, Danielle Harris, William Forsythe ve Danny Trejo’nun rol aldığı “HALLOWEEN”, haftanın beşinci yeni filmi. Film, Cadılar Bayramı gecesi ablasını öldürdüğü için akıl hastanesine kapatılan ve burada 15 yıl geçiren Michael Myers’in buradan kaçarak dehşet saçmasını anlatıyor.

aa
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2007 Cumartesi 15:02:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?