4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

6 aylık bebeğini biberonla öldürdü!

6 AYLIK KIZINI BAŞINA BİBERONLA VURARAK ÖLDÜRDÜ

Bağcılar'da bir baba, henüz 6 aylık olan kızını çok ağladığı gerekçesiyle öldürdü. Kızının kafasına defalarca biberonla vurduğu ve ayaklarını ısırdığı ortaya çıkan baba ve gözaltına alınan eşi adliyeye sevk edildi.

İddiaya göre, Bağcılar'da oturan Ahmet K. (33), henüz 6 aylık olan kızı Sudenaz'ı çok ağladığı gerekçesiyle hırpaladı. Gözü dönen baba, aldığı darbelerle ağlamayı sürdüren kızının kafasına biberonla vurmaya başladı. Babası tarafından ayaklarından da defalarca ısırılan Sudenaz'ın küçük bedeni, aldığı darbelere daha fazla dayanamadı. Küçük bebek hayatını kaybederken, paniğe kapılan Ahmet K. kaçtı. Olay, anne Hatice K.'nın polisi aramasıyla ortaya çıktı. Eve gelen polis ekipleri, 6 aylık Sudenaz'ın

cesediyle karşılaştı. Soruşturma başlatan polis, Ahmet K.'yı kısa sürede yakaladı. Ahmet K. ile olay sırasında uyuduğunu söyleyen anne Hatice K. gözaltına alınarak, Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Polisteki sorguları tamamlanan çift, Bakırköy Adliyesi'ne sevk edildi. Çiftin adliyeye sevk edilişi sırasında, Hatice K.'nın kız kardeşi polis merkezi önünde bekledi.

6 AYLIK KIZINI BAŞINA BİBERONLA VURARAK ÖLDÜRDÜ
6 AYLIK KIZINI BAŞINA BİBERONLA VURARAK ÖLDÜRDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2011 Çarşamba 15:46:03
Güncelleme :13 Ocak 2011 Perşembe 10:05:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?