3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

6 yeni film vizyonda

Bu hafta 6 yeni film vizyona girdi.

Keyifli bir haftasonu geçirmek isteyenleri için bugün 6 yeni film sinema salonlarında yerini aldı.

BABAM ROMULUS


Tür : Dram
Gösterim Tarihi : 28 Mart 2008
Yönetmen : Richard Roxburgh

Oyuncular

Eric Bana (Romulus) , Franka Potente (Christina) , Marton Csokas (Hora) , Kodi Smit-McPhee (Rai) , Veronica Sywak (Lidia Vukovic)

Konu

Film, Raimond Gaita’nın beğeni toplayan anılarına dayanıyor. Bu, Romulus’un, güzel karısı Christina’nın ve oğulları Raimond’u yetiştirme konusunda karşılaştıkları zorluk ve çekişmelerin hikayesi...

Son derece ahlaklı babasının, yürek parçalayıcı yokluğu ve ilgisizliğinin deneyimini yaşayan depresif annesine karşı olduğu bir evreni dengede tutmaya çalışan küçük bir çocuğun öyküsü. Sonunda babayla oğul arasındaki kırılamaz bağı göklere çıkaran imkansız bir sevginin hikayesi.


KALPAZANLAR

Tür : Savaş / Dram / Suç
Gösterim Tarihi : 28 Mart 2008
Yönetmen : Stefan Ruzowitzky

Oyuncular

Karl Markovics (Salomon Sorowitsch) , August Diehl (Adolf Burger) , Devid Striesow (Sturmbannführer Friedrich Herzog) , Martin Brambach (Hauptscharführer Holst) , August Zirner (Dr. Klinger) , Veit Stübner (Atze)


Konu

Film, Nazilerin 1936'da yarattıkları en büyük kalpazanlık operasyonunu anlatan gerçek bir hikayeden yola çıkmıştır.

I. Dünya savaşı sırasında Nazilerin, savaşın tek galibi olabilmek için yaptıkları ahlâk dışı işlerden biri de sahte para basarak diğer ülke ekonomilerini çökertmektir. Bu iş için kurdukları gruba, el sanatları ve kalpazanlık konusunda çok iyi olan Salomon "Sally" Sorowitsch (Karl Markovics) ’ı da dahil ederler.

Sefaletten kurtulan yaşamlarına rağmen, içinde bulundukları durum onları rahatsız eder, vicdanlarıyla karşı karşıya getirir.

EJDER AVCILARI

Tür : Animasyon / Fantastik / Macera
Gösterim Tarihi : 28 Mart 2008
Yönetmen : Guillaume Ivernel , Arthur Qwak

Seslendirenler : Vincent Lindon (Lian-Chu) , Patrick Timsit (Gwizdo) , Philippe Nahon (Le Seigneur Arnold) , Amanda Lear (Gildas) , Marie Drion (Zoé) , Jeremy Prevost (Hector)

Konu

Zoe peri masallarına inanan küçük bir kızdır. Amcası Kral Arnold’u korkunç bir ejderhadan kurtarmak için kitaplarda okuduğu türden bir kahraman bulmaya karar verir. Fakat bunun yerine Gwizdo ve Lian-Chu ile tanışır. Bu iki kafadarın hayattaki tek istekleri sessiz küçük bir çiftlik almaktır. Ve küçük kız, onların rüyalarındaki kahraman olduğunu düşünür


KESİŞME

Tür : Dram
Gösterim Tarihi : 28 Mart 2008
Yönetmen : Dimitris Stavrakas

Oyuncular

Safiullah Bari Adam , Hassina Banu Eti , Thanos Gramenos

Konu

TO PERASMA orjinal isimli KESİŞME’nin Bangladeş’li kahramanı Jahid, sevdiği kızla evlenebilmek için başlık parasına ihtiyaç duymaktadır. Para biriktirmek ve geleceğini kurtarabilmek için ailesinin karşı çıkmasına karşın yasadışı yollarla Yunanistan’a gitmeye karar verir.

Bangladeş’de başlayıp Türkiye üzerinden Yunanistan’a uzanan bu uzun yolculuk, aslında Jahid için hiçbir zaman bitmeyecek acı dolu bir macera olacaktır.

Yunanistan – Türkiye ortak yapımı film, Özen Film’in dağıtımıyla 28 Mart 2008’de izleyiciyle buluşuyor.

TANRI’NIN VADİSİNDE

Tür : Gerilim / Dram / Gizem / Suç
Gösterim Tarihi : 28 Mart 2008
Yönetmen : Paul Haggis

Oyuncular

Tommy Lee Jones (Hank Deerfield) , Charlize Theron (Emily Sanders) , Jason Patric (Lt. Kirklander) , Susan Sarandon (Joan Deerfield) , James Franco (Dan Carnelli) , Barry Corbin (Arnold Bickman) W

Konu

Mike Deerfield adlı asker, Irak'ta esrarengiz bir şekilde kaybolur. Eski bir savaş gazisi olan Mike'ın babası Hank oğlundan haber alamayınca özel dedektif Emily Sanders ile anlaşır. Oğlunun kayboluşundaki gizemi aydınlatmak için soruşturmaya anne Joan'da katılacaktır.


ÖZGÜRLÜK SAVAŞÇISI



Tür : Aksiyon / Macera / Fantastik / Video Oyunu
Gösterim Tarihi : 28 Mart 2008
Yönetmen : Uwe Boll

Oyuncular

Jason Statham (Farmer Daimon) , John Rhys Davies (Merick) , Ray Liotta (Gallian) , Matthew Lillard (Duke Farrow) , Leelee Sobieski (Muriella) , Burt Reynolds (King Konreid) , Will Sanderson (Bastian) , Ron Perlman (Norrick) , Claire Forlani (Solona) , Brian J. White (Tarish) , Kristanna Loken (Elora) , Gabrielle Rose (Delinda)

Konu

Herkesin kendisini “Çiftçi” diye çağırdığı köylünün hayatı, hayvani yaratıklardan oluşan ve Krug adı verilen bir ordunun baskını ile alt üst olur. Krug’lar oğlunu öldürüp karısı Solana’yı kaçırırlar.

Çiftçi, barış dolu dünyasının alt üst olmasıyla öç almak için arkadaşları Norick ve Bastian’ı da yanına alarak Krug ordusunun elinden Solana’yı kurtarmak için yola çıkar.

iha
Yayın Tarihi : 28 Mart 2008 Cuma 15:23:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?