4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

61 aile daha tapusuna kavuştu

İncirköy ve Soğuksu Mahalleleri'nde Beykoz Belediyesi'nin girişimiyle 200 dönümlük arazi üzerinde bulunan 2 bin evin tapulandırılması işlemleri kapsamında 61 aile daha tapusuna kavuştu. 

Beykoz Belediyesi'nin öncülüğüyle İncirköy ve Soğuksu Mahalleleri'nde arazi sahibi Özbek Ailesi ile 2 bin evin kullanıcıları arasında varılan mutabakat sonucu 29'u İncirköy, 32'si Soğuksu'da olmak üzere 61 aile daha tapu sahibi oldu. Tapu işlemleri kapsamında şimdiye kadar 158'i İncirköy Mahallesi'nde, 63'ü Soğuksu Mahallesi'nde, toplam 221 aileye tapu verilmişti. Arsa sahibi Özbek Ailesi ile anlaşmaya varan kullanıcılardan işlemleri tamamlayanlar Beykoz Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen törenle tapularını aldı. Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Metin Torun, Belediye Meclis Üyeleri, Özbek ailesi adına Midhat Özbek ve muhtarların katıldığı törende tapularını alan ailelerin son derece sevinçli oldukları gözlendi. 

Törende Beykozlulara hitap eden Midhat Özbek, arsa üzerinde evleri bulunanlara Özbek Ailesi olarak ödeme konusunda kolaylık sağladıklarını belirterek, vatandaşları tapularını almaya davet etti.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Mart 2008 Cuma 13:25:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?