4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

'70 yaşındayım, her gece ölüyorum'

Kadıköy'de moda evi sahibi olan eski eşi Vandan Karatepe'yi işyerinde vurarak öldüren ve daha sonra kendini göğsünden vurarak yaralanan astsubay emeklisi 70 yaşındaki Cemal Karatepe, yargılandığı mahkeme tarafından müebbet hapse mahkum edilince, "70 yaşındayım, her gece ölüyorum" dedi.

Moda evi sahibi olan eski eşi Vandan Karatepe'yi işyerinde öldürdükten sonra kendini göğsünden vurarak yaralayan astsubay emeklisi 70 yaşındaki Cemal Karatepe, yargılanmasına devam edildi. Kadıköy'de bir yıl önce meydana gelen olayda ayrıldığı eşi moda evi sahibi 63 yaşındaki Vandan Karatepe'yi yeniden barışmaya ikna edemeyen, astsubay emeklisi eşi Cemal Karetepe eşini kurşun yağmuruna tutmuştu. Bir çocuk annesi Vandan Karatepe olay yerinde hayatını kaybederken, Cemal Karatepe, daha sonra tabancayı kendi göğsüne dayayıp ateşlemiş ve kaldırıldığı hastanede hayati tehlikeyi atlattıktan sonra tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Kadıköy 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle yargılanan 70 yaşındaki Cemal Karatepe, karar duruşması için hakim karşısına çıktı. Duruşmada son sözü sorulan Karatepe, "Ben 70 yaşındayım. Zaten her gece ölüyorum. Ne ceza verilirse verilsin, benim durumum ve üzüntüm değişmeyecek" dedi.

Mahkeme heyeti, Karatepe'yi TCK. 82/1-d maddesince önce kasten adam öldürmek suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapse mahkum etti. Mahkeme daha sonra Karatepe'nin cezasını müebbet hapis cezasına çevirdi.

iha
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2008 Cumartesi 17:57:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?