7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

80'lik dede 90'lık eşini öldürdü

İstanbul Kağıthane'de 3 gün önce evinde bıçakla öldürdüğü eşinin cesedini bebek aracıyla taşıyan yaşlı adam, polislerce gözaltına alındı.

Çağlayan Fevzi Çakmak Caddesi Yüksel Sokak'ta bir gecekonduda oturan Kemal Keskin (81), bıçakla öldürdüğü eşi Müküme Keskin'i (90) battaniyeye sararak bir bebek arabasına yerleştirdi.

Bu durumda eşinin cesedini yaklaşık 500 metre taşıyan Kemal Keskin, bir süre sonra cesedi bebek aracından indirerek sürüklemeye başladı.

Kemal Keskin, elindeki bıçakla önce durumu görerek polise bildiren vatandaşları, ardından da olay yerine gelen polisleri tehdit etti. Kemal Keskin, bir süre sonra da gözaltına alınarak, önce Çağlayan Polis Merkezi'ne, ardından da Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne götürüldü. Keskin'in poliste verdiği ilk ifadesinde, eşini kendisinin öldürmediğini, 3 gün önce rahatsızlanarak öldüğünü söylediği belirtildi.

Müküme Keskin'in cesedi üzerinde yapılan incelemelerde ise bıçak ve darp izi tespit edildi. Yaşlı kadının cesedi, olay yerindeki incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Bazı mahalle sakinlerinin, Kemal Keskin'in evinde daha önce çöp biriktirdiğini, çok sayıda kedi beslediğini ve oturduğu evini yakmaya teşebbüs ettiğini söyledikleri öğrenildi.

 

 

AA
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2012 Perşembe 11:12:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?