4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

9 araç kundaklandı

İstanbul'da 9 araç kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kundaklandı.

Zeytinburnu'nda saat 01.00 sıralarında 75/2 sokak üzerinde meydana gelen olayda, 3 araç yanıcı madde dökülerek yakıldı. Olayların daha fazla büyümesini ise bir vatandaşın ıslıklı tepkisi önledi. İtfaiyeye ve polise haber veren vatandaşlar ilk müdahaleyi kendilerinin yaptığını söyledi. Olayı gören bir vatandaş 4 kişi olduklarını ve bunlardan üçünün araçlara yanıcı madde döktüğünü diğer bir kişinin ise yanıcı maddeyi ateşe verdiğini söyledi.

Beyoğlu'nda ise Yeni Şehir Mahallesi, Yokuş Başı Sokak'ta saat 02.00 sıralarında meydana gelen olayda, aynı sokakta bulunan 6 otomobil kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kundaklandı. Bir anda dışarıdan gelen gürültüleri fark eden sokak sakinleri, sokakta bulunan tüm araçların yandığını görünce panik içinde otomobilleri söndürmek için seferber oldu. Yanan araçların içindeki yangın tüplerini alan vatandaşlar, olay yerine çağırılan itfaiye ekiplerinden önce alev alan otomobilleri söndürseler de, araçlarda büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Vatandaşın çağırdığı itfaiye ekipleri ise dar yollara sağlı sollu park eden araçlardan dolayı sokak aralarında kaldı.

Kendi imkanlarıyla yanan otomobillerini söndüren vatandaşlar, araçlarını yakarak kaçan şahıslara tepki gösterdi. Polis çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alarak, şahısların kimliğini tespit edebilmek için çalışma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2011 Pazartesi 09:44:01
Güncelleme :7 Şubat 2011 Pazartesi 11:34:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?