2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

Acar: 'Silahla tehdit söz konusu değil'

Acarlar Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Acar, Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe'nin, 'Acar İstanbul Projesi'ne ilişkin sözlerini, hayret ve teessürle karşıladıklarını söyledi.

İsmet Acar, ''Sayın Bakan'ın yanlış bilgilendirildiği kanaatindeyim'' dedi.

Acarlar Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı, Orman Bölge Müdürlüğü elemanlarının, silahla tehdit edildiği iddialarını ise yalanladı.

Pepe'nin, açıklamalarıyla, 'kamuoyunu yanılttığını, Acar ailesi ve şirketlerinin, sosyal ve mesleki itibarı ile saygınlığına gölge düşürdüğünü' savunan Acar, şirketlerinin, '25 yıldır inşaat sektöründe, insanlara kent kültürü içinde, uygarca yaşama imkanı sunan projeler ortaya koyduğunu' belirtti.

'Acar İstanbul Projesi'nin, tapuyla sahibi bulundukları ve özel orman statüsünde olan bir arsa üzerinde kurulacağını belirten Acar, arsanın, devlet ormanıyla, hiçbir ilgisi bulunmadığını da söyledi.

Acar, Orman Bölge Müdürlüğü elemanlarına, inşaatlarda ölçüm için geldiklerinde, bu konudaki yetkinin belediyelerde olması nedeniyle izin vermediklerini, ancak kesinlikle tehdit ya da silah göstermenin söz konusu olmadığını belirtti.
aa
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2006 Cumartesi 14:21:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?