30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Açık artırmayle ev ve işyeri

TOKİ'ye ait Türkiye genelinde 312 işyeri ve 50 konut açık arttırma yöntemi ile satılacak.

Yüzde 50'ye varan indirimlerle dükkanlar 8 bin 564 TL, daireler ise 48 bin 539'den satışa sunulacak.
TOKİ, Adıyaman, Afyon, Amasya, Ankara, Balıkesir, Bartın, Batman, Bursa, Çankırı, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Iğdır, Isparta, İstanbul, İzmir, Kars, Kırıkkale, Konya, Kütahya, Muğla, Ordu, Rize, Samsun, Sivas, Tokat ve Zonguldak illerinde yaptığı 48 konut projesi içerisindeki işyerlerini yüzde 50'ye varan indirimlerle 8 bin 564 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunacak. Afyon, Bolu, Bursa, Erzincan, Erzurum, Karaman, Konya ve Tunceli'de bulunan 9 konut projesi içerisindeki
ise 15 bin 856 TL'den başlayan satış bedelleri ile satılacak. Ankara Yenimahalle, Gölbaşı, Eskişehir yolu Turkuaz projeleri içerisindeki kreşler ise 953 bin TL'den başlayan satış bedelleri ile satışa sunulacak. Ankara, Bilecik, Diyarbakır, Eskişehir, Hatay, İstanbul, Kayseri, Kocaeli, Samsun, Sinop ve Sivas illerinde ise konutlar 48 bin 539 TL'den başlayan satış bedelleri ile alıcı bulacak.
TOKİ'nin Türkiye genelinde gerçekleştireceği yüzde indirimli işyeri ve konut satışına büyük talep olması bekleniyor. İstanbul Ataköy'de daire, Bahçeşehir'de villa, Ankara'da Meclis lojmanlarında 2 daire ve işyerleri taksitli olarak satılacak. Konut ve dükkanlar için yüzde 25 peşinata 10 yıl vade süresi uygulanıyor. Yapılacak satışlarda faiz yok. Memur maaşına endeksli olarak ödeme planıyla konut veya dükkan alma fırsatı yakalanmış olacak.
Eskidji Gayrimenkul Departman Başkanı Ferhan Yazıcıoğlu, konuyla ilişkin olarak İstanbul'da bulunan örnek daireleri basına tanıttı. Yazıcıoğlu, açık artırmaların Yenibosna'daki Eskidji merkez binasında naklen bağlantıyla, Ankara'daki TOKİ binasından ses bağlantısıyla 3 Eylül Perşembe günü saat 14.00'da yapılacağını açıkladı.

İha
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2009 Çarşamba 11:17:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?