30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Acınılan adam provakatör çıktı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Altınşehir'de geçtiğimiz hafta yaşanan olaylı yıkım sırasında polisten dayak yiyen kişinin, "provakatör" olduğunu duyurdu.

Emniyet Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yer alan fotoğraflı haberde, "14.05.2009 günü Başakşehir İlçesinde kaçak olarak inşa edilen binaların Büyükşehir Belediye Başkanlığı Ekiplerince yıkımı esnasında, yasadışı gösteri yapan, TEM (O-2) Otoyolunu trafiğe kapatma girişiminde bulunan ve kurdukları barikat arkasından polise taş atan gruba yönelik yapılan müdahalede bir şahsın polis tarafından darp edildiği görüntülerinin bazı basın yayın organlarında yer aldığı görülmüştür.

Görüntülerde yer alan şahsın oradan geçen herhangi bir kişi değil, söz konusu grubun ön saflarında yer alarak provoke eden kişi olduğu www.iem.gov.tr. İnternet sitemizdeki fotoğraflardan anlaşılmaktadır. Ayrıca; konu ile ilgili açılan idari tahkikat devam etmektedir" ifadelerine yer verildi.

iha
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2009 Pazartesi 18:36:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Abidin IP: 78.175.38.xxx Tarih : 18.05.2009 20:06:34

PİŞKİNLİĞİN BU KADARINA DA PES Kİ HEMDE NE PES...KENDİ SUÇUNU ÖRTBAS ETMENİN GÜZEL BİR YOLUNU BULMUŞLAR VALLAHİ... YALNIZ BU HİÇ DE YABANCI OLMADIĞIMIZ BİR TARZ BÖYLE SENARYOLARI 70-80 YILLARI ARASINDA ÇOK ÜRETMİŞLERDİ ARTIK YEMİYOR...KEŞKE DAHA AKILLICA BİR ŞEY UYDURUVERSEYDİLER NE BİLEYİM MESELA ERGENEKONCU FİLAN DENSEYDİ ÇOK DAHA TUTARLI OLURDU HEM ZATEN MODA...O ADAM BİRİNİDE VURMUŞ HATTA ÖLDÜRMÜŞ OLSA DAHİ SENİN POLİSİNİN O VATANDAŞI O ŞEKİLDE ONUR KIRICI BİR ŞEKİLDE TOKATLAMAYA KIÇINA TEKME SAVURMAYA HAKKI YOK BİR TEK ONUN DEĞİL KİMSENİN HAKKI YOK, AKSİNİ DÜŞÜNMEK FAŞİSTLİKTİR...