30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

'Adanalı'dan Cerrah'a ziyaret

"Adanalı" adlı televizyon dizisinin oyuncuları Oktay Kaynarca ile Selin Demiratar İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah'ı ziyaret etti.

Cerrah kadar yakışıklı olmadığını söyleyen Kaynarca, "Fiziksel görüntü olarak Celalettin  Cerrah ve bıyıklarından çok etkilendik" dedi.

Oktay Kaynarca ve Selin Demiratar ile dizinin yapımcıları Mehmet Yiğit Alp ve Ali Gündoğdu, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne gelerek Celalettin Cerrah'ı ziyaret etti.

Dizide rol gereği Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde Başkomiser Yavuz karakterini canlandıran Kaynarca, böyle bir dizi içinde yer almaktan mutluluk duyduğunu söyleyerek, ''Polisin görevini yaparken ve kendi yaşamında nelerle karşılaştığını, insanı yönlerini biraz sert, biraz esprili bir dille anlatıyoruz. İzleyicilerimizden iyitepkiler alıyoruz. Özellikle çocuklar, bu diziye bayılıyor. İlk defa çocuk hayranlarım oldu" diye konuştu.

Başkomiser Yavuz'un oyuncu karakterini İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah'tan esinlenerek hazırladıklarını ifade eden Kaynarca, ''Etkileyici bir fiziksel görüntü olarak Celalettin beyden ve bıyıklarından çok etkilendik. Ama ne var ki bıyıklara rağmen onun kadar yakışıklı bir oyuncu değilim'' dedi.

Cerrah ise polisin halka tanıtımına katkılarından dolayı dizi oyuncularına ve yapımcılarına teşekkür plaketi ve çeşitli hediyeler sundu. Cerrah, ''Son zamanlarda sayısı artan polisiye diziler, polisin halka tanıtımına büyük katkılarda bulunuyor. Buna çok memnunuz. Diziler, vatandaşlarımıza ve çocuklarımıza polisi sevdiriyor'' şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Mart 2009 Salı 14:45:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?