4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Adliye çıkışı silahlı saldırı!

Bakırköy Adliyesi'nden çıkarken bindikleri takside silahlı saldırıya uğrayan baba ve kızı, ağır yaralı olarak kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti. Baba kızın, kan davası nedeniyle öldürüldükleri ileri sürüldü.

İddiaya göre, Özer Çiğdem isimli kişinin katili olduğu öne sürülen Mehmet Gündoğdu, tutuklu yargılandığı dava kapsamında bugün yeniden hakim karşısına çıktı. Gündoğdu'nun eşi Eylem Gündoğdu da duruşmaya babası Ali Haydar Koçintar ile birlikte katıldı. Duruşmanın ardından adliyeden çıkan baba kız, bir taksiye bindi. Bu sırada Özer Çiğdem'in babası Niyazi Çiğdem, taksinin yanına geldi. Taksinin içinde bulunan baba kızın üzerine kurşun yağdıran zanlı, olay yerinden kaçtı. Olay karşısında şaşkına dönen taksi

sürücüsü polisi beklemeden yaralıları hemen Bakırköy Devlet Hastanesi'ne getirdi. Ağır yaralı olan baba kız tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından hastaneye gelen adliye polisi, şoka giren taksi sürücüsünün bilgisine başvurdu. Taksi sürücüsü ifadesine başvurulmak üzere emniyete götürüldü.

Olayın meydana geldiği adliye önünü güvenlik çemberi içine alan polis incelemelerde bulundu. Olay yerinde bulunan bir cep telefonu ise incelemeye alındı. Bir görgü tanığı, saldırganların birden fazla olduğunu öne sürdü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2011 Pazartesi 16:01:04
Güncelleme :31 Ocak 2011 Pazartesi 17:06:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?