4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Adnan Şenses hastaneye kaldırıldı

Ünlü sanatçı Adnan Şenses, sabah saatlerinde lavaboya katlığı sırada başının dönmesi sonucu düşerek kafasını klozete çarptı. Kanlar içinde yere yığılan ve ambulansla hastaneye kaldırılan ünlü sanatçının başına dikiş atıldı. 

Sanatçı Adnan Şenses sabah saat 07.00 sularında lavaboya kalktığı sırada başının dönmesi sonucu ayağı kayarak, yere düştü. Düşerken başını klozete çarpan ünlü sanatçı kanlar içinde yere yığıldı. Eşinin yardımına koştuğu Şenses, eve gelen ambulansla Memorial Hastanesi'ne kaldırıldı. Başına dikiş atılan ünlü sanatçının tomografisi çekildi. Bir gün daha hastanede tedavi altında tutulacak olan ünlü sanatçı Şenses, "Sabah lavaboya kalktım. Başım döndü ve gözlerimde kararma oldu. Bir anda yere düştüm ve başımı klozete vurdum. Sesi duyan eşim yanıma geldi. Hemen havluyu alarak başıma koydu. Havlu kanlar içinde kaldı. Başımdan feci şekilde kan akıyordu. Ambulansa haber verdiler ve beni hastaneye kaldırdılar" diye konuştu. 

Başında ağrı ve kulağında hafif bir uğultu olduğunu dile getiren Şenses, "Tomografi çekildi. Bir gün daha beni hastanede misafir edecekler. Sevenlerim üzülmesin. Herkese selamlar. Durumum iyi kimse endişelenmesinler" dedi. 

Ünlü sanatçının doktoru Kardiyoloji Bölümünden Uzman Doktor Deniz Şener ise Şenses'in durumunun iyi olduğunu belirterek, "Herhangi bir sıkıntı yok. Başına dikiş atıldı. Bir gün daha burada kalacak" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2008 Cuma 23:27:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?