4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Ağlamadan önce göbek attılar

Sünnet şöleninde doyasıya eğlenen çocuklar erkekliğe ilk adımlarını göbek atarak kutladılar.

Kağıthane Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği sünnet şöleni bu defa birbirinden renkli görüntülere sahne oldu.
 
Yeni düzenlemelerle tarihi Hasbahçe parkı, misyonunun özüne uygun olarak halkın eğleneceği dinleneceği mesire alanı olarak namına kavuştu. Her hafta sonu bir sanatçıyı ağırlayan Hasbahçe sırasıyla Kibariye, Nihat Doğan, Turgay Başyayla, Mustafa Küçük’ü ağırladı. Konser günlerinde ziyaretçi sayısının elli binleri bulduğu Hasbahçe de son olarak da Belediye’nin sünnet organizesiyle Tarık MENGÜÇ sahne aldı.
 
Protokolünde rağbet ettiği konserleri izlemeye gelen vatandaşlar Kağıthane’den ve İstanbul’un değişik ilçelerinden saatler öncesinden yerlerini alıyor. Piknik sepetlerini yanlarına alan izleyenler bir yandan gecenin geç saatlerine kadar piknik yaparken, öbür yandan müziğin ritmine kapılarak doyasıya göbek atıp eğlendiler.

Sünnet olacak çocuklar palyaço ve animatörlerin gösterilerini ilgiyle takip ederken, Burak ağabeyleri Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın hediyesi oyuncakları sünnet çocuklarına kürsüden dağıttı. Aileleri piknik yapan çocuklar Belediyenin kendileri için organize ettiği muhteşem şölenle hayatlarında unutulmaz anlar yaşadılar.
 
Şölende sahne alan Tarık MENGÜÇ muhteşem konserle izleyicileri adeta coşturdu. Mengüç sünnet çocukları ile birlikte sahne de göbek attı. Kendisinin de bir Kağıthaneli olmakla gurur duyduğunu söyleyen Mengüç, yaşanabilir bir Kağıthane oluşturduğu ve bu güzel mekanları halka sunduğu için Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’a Kağıthaneli olarak teşekkür ettiğini sözlerine ekledi. Sanatçıya çiçek takdim eden Belediye Başkanı Fazlı KILIÇ bu alanın kazandırılmasında büyük katkısı olan Başta İBB Başkanlığı zamanında sadabad projesi kapsamında çalışmaları başlatan Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN ve projeye hız vererek bitirilmesine katkı sağlayan Büyük Şehir Belediye Başkanı Kadir TOPBAŞ’a teşekkür ederek sözlerine başladı. Hasbahçe’nin geçmişte mesire alanı olarak eğlence ve dinlenme yeri olarak kullanıldığını anlatan başkan Kılıç, bu günde aslına uygun olarak Hasbahçe’yi eğlence ve mesire alanı olarak dolu dolu değerlendirdiklerini söyledi. İstanbul da halkın nefes alacak yegane merkezi haline geldiğni ifade eden Kılıç, etkinlikleri oniki aya yaymayı hedefledikleri, Ramazan da da 30 gün boyunca birbirinden güzel etkinlikler düzenleneceğinin müjdesini verdi.
 
Program muhteşem havai fişek gösterileriyle son buldu.

Kağıthane Belediyesi
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2008 Salı 12:17:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?