3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Airport Otel'de yangın!

Atatürk Havalimanı'nda bulunan Airport Otel'de Arap bir turistin sigarasından çıktığı tahmin edilen yangın, paniğe neden oldu. İtfaiye ekipleri, yangının çıktığı odanın camını balyozla kırarak alevlere müdahale etti.

Atatürk Havalimanı'nda bulunan 5 katlı Airport Otel'de saat 14.00 sıralarında yangın çıktı. Sigara yasağını ihlal eden Arap bir turist müşterinin sigarasından çıktığı tahmin edilen yangın, kısa süreli paniğe neden oldu.

Olay yerine gelen itfaiye ve ambulans ekipleri duruma müdahale etti. Yangına dışarıdan müdahale eden itfaiye ekipleri, daha sonra giriş kapısının üzerine çıkarak birinci katta bulunan odanın camını balyozla kırıp içeriye girdi.

Aşırı duman nedeniyle giriş ve çıkışlar arka kapıdan kontrollü olarak sağlandı. Yangın kısa sürede kontrol altına alınırken, otel odası kullanılamaz hale geldi.

.
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2008 Pazar 17:01:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Sadık Akyüz IP: 88.246.58.xxx Tarih : 16.06.2008 13:57:54

Haberin aslı şudur. Yangın Akıl hastası bir çinli turistin doktorunun yemeğe indiği sırada otel odasını ateşe vermesidir. Olaya itfaiye ekipleri değil Tepe güvenlik personeli müdahale etmiştir. 20m2 bir odayı söndürmek için 2 ton su ve 8 Adet 6kglık yangın söndürücü kullanılmıştır. İtfaiye yangının sönmesine yakın olay yerine varmış ve söndürme çalışmalarına katılmıştır.