4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Akmerkez'de 23 Nisan etkinlikleri

Akmerkez, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda çocuklara birbirinden cazip eğlence seçenekleri sunmaya hazırlanıyor. 

Akmerkez'de açılan "Okullar Arası Karma Resim Sergisi", 17-25 Nisan tarihleri arasında Ulus Özel Musevi Ana ve İlköğretim Okulu, Özel Alev Ana ve İlköğretim Okulu, Özel BJK İlköğretim Okulu, Özel FMV Ayazağa Işık Ana ve İlköğretim Okulu, Özel FMV Nişantaşı Işık Ana ve İlköğretim Okulu, Özel HEV Kemerköy Ana ve İlköğretim Okulu, Özel İstanbul Koleji, Kids Ana Okulu, Özel Küçük Prens Ana ve İlköğretim Okulu, Özel Şişli Terakki Ana ve İlköğretim Okulu, Zeynep Mutlu Eğitim Vakfı Özel Kemer İlköğretim Okulu, Özel Pinokyo Işıl Ana Okulu, Teis Pinocchio International, Özel Yüzyıl Işıl Ana İlköğretim Okulu ve Ütopya İlköğretim Okulu'nun katılımıyla, food court katında bulunan sergi alanında ziyaretçileri bekliyor. 

23 Nisan 2008 Çarşamba günü saat 16.00'da; alt çarşı havuz kenarında, Özel Alev Okulları Çocuk Korosu, "Dünden Bugüne Çocuk Şarkıları" adıyla ziyaretçilere müzik dinletisi sunacak. 

23-27 Nisan tarihlerinde saat 10.00-20.00 arasında HASBRO da, çocuklara yönelik aktivite alanları oluşturarak birbirinden keyifli oyunlar sunacak. Twister, Çılgın çubuklar, Jenga gibi eğlenceli oyunların yanı sıra "Transformers Arm Blaster" ile hedef vurma ve "My Little Pony" süsleme gibi yaratıcılık ve dikkat isteyen oyunlarla çocuklara eğlenceli anlar yaşatmayı hedefliyor. 

Tüm özel günlerde ziyaretçilerini değişik süsleme ve aktivitelerle karşılayan Akmerkez, bu yıl da dev palyaçolu süslemesi ile dikkat çekiyor.

.
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2008 Pazartesi 13:37:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?